Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni ca seful echipei de campanie nationala a partidului este presedintele formatiunii, Emil Boc.
Potrivit lui Flutur, staff-ul de campanie va fi format din membrii comisiei de unificare PD-PLD. Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Potrivit unor surse din partid, Blaga a fost inlocuit doar la nivel public din functia de coordonator al campaniei, pentru ca el insusi are calitatea de candidat si astfel va trebui sa isi gestioneze propriile fonduri de campanie, nu si ale ceilorlalti candidati ai partidului.
Vasile Blaga isi va pastra functia neoficiala de coordonator al campaniei electorale, Emil Boc avand aceasta titulatura doar la nivel public.
PD-L a mai decis ca, in judete, campania PD-L va fi coordonata de presedintii filialelor, iar staff-ul lor de campanie poate fi compus din cel mult patru membri. De asemenea, candidatii partidului pot avea doi membri in propria echipa de campanie.