Cautare

1559 de rezultate pentru "florin" (3.05 secunde)
Pentru urmatoarele doua luni, pana pe data de 24 noiembrie 2014, Consiliul Judetean Botosani ramane fara presedintele ales pentru ca cel care ocupa vremelnic aceasta functie, domnul Florin Turcanu, baronul PNL de Botosani supranumit si "imparatul", intra in concediu pentru a face politica, de fapt pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis in judet.
Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself:
Actorul Florin Piersic isi serbeaza onomastica la Palatul National al Copiilor De Florii, distinsul actor Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca onomastica la Bucuresti, in compania tuturor spectatorilor care il onoreaza cu prezenta la spectacole, alaturi de cei care, prin aplauze indelungi, ii intaresc credinta si ii mentin aprinsa dorinta de a-si continua traseul cu jocul actoricesc al celor mai reusite reprezentatii.
Artistul Florin Chilian a participat recent la evenimentul organizat de Adina Buzatu la magazinul ei din Baneasa Shopping City. ... Am plecat in viteza de acasa si nu am mai apucat sa-mi iau bretelele la eveniment, ne-a spus Florin Chilian.
Ce a scris Florin Calinescu pe mormantul fiului si sotiei lui! O sa ti se rupa sufletul Florin Calinescu este, aparent, un om implinit. ... Pe o alee in mijlocul cimitirului Cernica este locul unde Florin Calinescu si-a lasat o jumatate din viata.
Florin Chilian, singurul artist roman care a devenit membru al Uniunii Compozitorilor din Marea Britanie, lanseaza azi, 6 octombrie 2017, la Muzeul National al Literaturii Romane, albumul sau Pre@Clasic, acompaniat de cvartetul Bella Musica, respectiv Gianina Meragiu -Vioara I, Mirela Dranga - Vioara a II-a, Claudia Carapancea - Viola, Gabriela Petre -Violoncel.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Chiar daca situatia impunea seriozitate, consilierul PSD Florin Paslaru a gasit loc si pentru glumite. ... Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Florin Chise, care si-a sarbatorit onomastica muncind.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Chestorul Senatului Ioan Chelaru a declarat ca inaintea sedintei in plen va avea loc o reuniune a Biroului Permanent, pentru trimiterea catre plen a raportului Comisiei juridice.DNA a cerut ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, sa sesizeze Senatul in vederea incuviintarii arestarii senatorului PSD, acuzat de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistrati - Florin Costiniu, si de oameni de afaceri, apar in stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Catalin Voicu.
Social-democratii gorjeni au schimbat aproape jumatate dintre vicepresedintii partidului inainte de a-l realege pe Florin Carciumaru in fruntea organizatiei judetene. ... De asemenea, noii vicepresedinti sunt sustinatori fara rezerve ai lui Florin Carciumaru in incercarea acestuia de a obtine un nou mandat de sef al organizatiei judetene.
In Hunedoara, primarul UNPR din Deva, Mircian Muntean, si-ar pastra, de asemenea, mandatul, el fiind cotat la peste 40%, toti cei trei candidati USL testati de sondaje, Florin Oancea, Cosmin Nicula si Petre Marginean, obtinand sub 30%.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Operatiunea de mituire a alegatorilor se realizeaza sub controlul strict al sefilor structurilor politiei judetene, promovati si mentinuti in functii in ultimii opt ani, cu directa implicare a chestorului Vladulescu Aurel, director al Directiei de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fost sef al inspectoratului politiei judetene si un obedient al presedintelui organizatiei judetene a PDL, Florin Popescu.
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
Deputatul Florin Paslaru explica de ce Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO Deputatul PSD Florin Paslaru, membru in Comisia UNESCO, a declarat, vineri, ca Rosia Montana nu poate fi inclusa in Patrimoniul UNESCO, pentru ca nu indeplineste mai multe conditii, cea mai importanta fiind legata de faptul ca autoritatile si comunitatea locala nu doresc acest lucru.
Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Raducioiu si Dan Alexa - ambasadorii brandului Campania Cel mai mic pret Mondial inseamna ca Romania este singura tara in care cumparatorii gasesc pretul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite!
google-analytics.com