Deputatul PSD Madalin Voicu ii trimitea SMS de incurajare si de sustinere noului presedinte al PSD, Victor Ponta, care se afla in acel moment in studiourile Realitatea FM.
"Sa nu te abati cu nimic de la nevoia de a impune ordine, diciplina, rigoare si punctualitate in partid. Toata lumea asteapta sa fii autoritar", ii scria Madalin Voicu celui care a preluat fraiele partidului.
Mai apoi vine si asigurarea de fidelitate si de incredere din partea deputatului, care il asigura ca "se face scut", pentru Ponta, in vremuri grele: "Daca-ti pot fi de folos, apeleaza cu incredere. O sa ai nevoie de un "Rex", care sa rupa, la rastriste, lantul".
"Mi se pare un tupeu de nedescris sa filmezi mesaje pe care le trimit unii si altii indiferent cum si in ce fel. Da, ma rog, trec peste neputinta presei si a media in general", a declarat Madalin Voicu despre filmarea SMS-ului catre Victor Ponta.
"Nu cred ca cineva se gandeste ca stau in lant si Ponta imi zice "Pe ei!‘‘, interpreteaza deputatul PSD propriul mesaj.
Voicu a spus ca nu este deranjat de faptul ca a fost filmat pentru ca poate sa trimita mesaje oricui.
Intrebat daca Victor Ponta este mai greu de abordat de cand este presedintele PSD si ca astfel recurge la trimiterea de mesaje, Voicu a spus ca si-a adus aminte de discursurile acestuia de zilele trecute si a considerat ca jn "chestiunea" acesta trebuie sprijinit.
Madalin Voicu declarase inaintea Congresului PSD ca pleaca din partid, daca Mircea Geoana iese presedinte.