Am intors pe dos un articol scris de cineva care viseaza cai verzi pe pereti. Ce-a iesit, puteti citi in continuare.
Unii cetateni se asteptau ca Basescu sa fie mediator pe langa guvern, sa le apere salariile, pensiile sau subventiile pentru animale. Basescu spune pe fata ca vrea salarii si pensii mai mici, iar subventiile sa fie date de banci, cu dobanda platita de fermieri.
Altii considera ca un presedinte are datoria sa se zbata sa atenueze criza economica. Basescu zice franc: "Eu si guvernul nu ne-am propus sa scoatem tara din criza".
Basescu este comparabil cu Hitler sau Stalin, care au creat pierderi ireparabile tarilor pe care le-au condus.
Basescu nu este salvatorul natiunii, ci este groparul ei.
Dintre presedintii pe care i-am avut pana acum, este cel mai conflictual, certaret, scandalagiu.
Timp de 5 ani Traian Basescu a facut numai greseli. Neaplicarea legii de marire a salariilor profesorilor, pe care a promulgat-o, a fost greseala majora.
Episoade precum candidatura EBA, scandalul Ridzi, scandalul Udrea i-au redus drastic popularitatea lui Basescu. Izolarea PD-L pe scena este produsul lui Basescu.
Practic, Basescu mai este popular (pentru a-l cita pe Ludovic Orban) doar printre alcoolici, tigani, drogati si prostituate. Cu observatia ca tiganii cinstiti nu-l mai voteaza.
Oamenii simpli, din toate zonele tarii, s-au trezit si au inteles mesajul mass-media. Vasta majoritate a populatiei este anti-Basescu (aproximativ 75%).
Oamenii simpli sunt bulversati de prestatia jalnica a lui Basescu si de prestatia palida a PD-L.
Din ce in ce mai multi romani il urasc pe presedintele Basescu. Avalansa de sondaje ce dau drept sigura invingerea lui Basescu se bazeaza pe realitate.
Nu conteaza daca unii nu s-au decis cu cine vor vota in primul tur. Acum, 75% dintre cetateni nu mai au incredere in directia gresita in care se indreapta Romania. In turul doi este sigur ca acesti 75% nu vor vota pentru Basescu.
Timpul imi va da dreptate.