Cautare

173 de rezultate pentru "fc onesti" (4.66 secunde)
Dincolo de interesul legitim al PSD de a-si vedea faramitat adversarul politic, sta legatura Hrebenciuc- Stolojan creata in jurul RAFO Onesti.
transmiterea directa si corecta de informatii cu privire la toate criticile care se aduceau Romaniei, de la problema Rosia Montana la RAFO Onesti", a declarat Maria Petre.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
"Contestatia este sustinuta jalnic de declaratia unor oameni onesti care spun ca nu au fost lasati sa voteze dupa 21, in vreme ce PSD arata ca s-ar fi votat dupa 21, ora inchiderii urnelor", a aratat Videanu.
"Eu am incredere in galateni ca sunt oameni seriosi si onesti si am incredere in cei care vor fi in sectiile de votare, in presedintii sectiilor de votare.
Oameni onesti, cu integritate politica, capabili de a sta intre oameni si a asculta nevoile lor si a le rezolva", a aratat Boc.
Din pacate, oamenii onesti sunt supusi unor presiuni mari ca sa acceada. Trebuie sa incercam sa respectam niste principii, daca nu se poate, ne retragem.
Totodata, senatorul PSD sustine ca sunt si oameni onesti in respectivele institutii, "care inteleg ca toate aceste lupte sunt extrem de periculoase pentru stabilitatea statului roman, o stabilitate de care depinde existenta noastra viitoare".
"Daca cei cu idei asemanatoare domnului Wilders ar fi onesti si ar renunta la discursul lor populist, ar recunoaste ca extinderea catre Est a UE, cu toate problemele care au insotit-o, a oferit imense oportunitati ansamblului european si un plus de prosperitate vechilor membri, inclusiv tarii sale, Olanda", au declarat cele doua deputate europene.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent la Targul Cascavelei, unde a facut si poze cu fanii si a dat autografe. Dar a inghitit si apostrofari de la cetatenii onesti.
Este timpul sa fim onesti si sa ne privim in oglinda pentru a vedea nu doar ce am devenit, ci mai degraba ce putem fi.
Avem si aici o lectie pe care politicienii onesti si cetatenii responsabili trebuie sa o inteleaga si din care sa traga invatamintele de rigoare.'
Multumesc colegilor, tuturor reprezentantilor onesti si profesionisti cu care am avut sansa sa lucrez - reprezentantii institutiilor statului, mediului de afaceri si mass-media", mai spune consilierul prezidential.
Si, pe langa romanii de meserie, au fost si destui cetateni onesti, inca aburiti de nationalismul ceausist, carora sa li se umezeasca ochii...
Este nevoie si de oameni care sa fie credibili, onesti si profesionisti, pentru ca romanii se uita cu un ochi foarte critic la politicienii opozitiei.
Cetatenii Romaniei trebuie sa inteleaga ca oamenii politici ai opozitiei nu sunt cu necesitate mult mai buni, mult mai onesti, mult mai inteligenti decat cei ai puterii.
(...) Oare, aceste lucruri plac pedelistilor cinstiti si onesti?", declara seful judetului. Kelemen Hunor ameninta cu ruperea coalitiei daca Legea minoritatilor nu va fi adoptata in sesiunea de primavara.
Ghici, ghicitoarea mea!", fiind vorba de alungarea de la locul sau a unuia dintre rarii profesionisti onesti din aparatul de stat romanesc, iubitorii de Basescu au icnit de extaz.
Trebuie sa fim onesti, si sa spunem oamenilor, chiar cu riscul de a merge acum contra sentimentului general, ca democratia nu poate exista fara partide politice si fara politicieni.
Ce nu poate face nicio vrajitoare, nicio sfanta, e sa prezinte PDL drept un partid curat, cu candidati onesti, care transpira moralitate si basesc principii.
google-analytics.com