Cautare

173 de rezultate pentru "fc onesti" (7.22 secunde)
In timp ce liberalii se trag unul pe altul de elasticul de la chiloti, pesedistii, parolisti, onesti si de incredere, asa cum ii stim, l-au scos pe Oprescu la incalzire:
Pentru sustinatorii onesti ai dreptei cred ca e un moment extrem de complicat sa afle ca salvatorul dreptei romanesti e Traian Basescu, prin intermediul fiicei.
Vreau sa subliniez astazi, ca un fapt remarcabil, ca societatea noastra este inca vie si reactioneaza corect si legitim in fata acestor cazuri atroce, care ne-au umbrit istoria si au schimbat cursul firesc al destinelor unor oameni liberi si onesti.
Nu, este vorba de a merge inainte cu un model profund daunator, care, daca suntem onesti, cel putin pentru Romania, a produs, din 2007, de cand am aderat la UE, mai multa saracie, dezindustrializare, polarizare sociala si un munte de coruptie.
Si aici ma intorc spre cel de-al doilea tip de discurs care trebuie combatut de catre toti actorii politici responsabili si onesti.
• 99% din romanii care traiesc in Anglia, Franta sunt onesti, muncitori, e pacat ca Romania are si niste reprezentanti ai generatiei tinere pe care noi nu-i putem tine aici si vor sa plece din tara pentru a avea salarii mai bune.
Ele nu fac altceva decat sa subrezeasca temeliile democratice ale acestei institutii atat de importante si sa reduca si mai mult increderea oamenilor in noi toti, indiferent ca suntem parlamentari onesti si civilizati sau stim doar sa criticam si sa adresam injurii...
Sa fim onesti: cei care au luptat (si unii au murit) in Irak si Afganistan, n-au facut-o pentru valorile democratiei, ci pentru diurna care, daca scapau nesifonati, ii scotea cat de cat de saracie.
Nici un gest din partea Americii prin care sa se arate solidara cu romanii normali, onesti, competenti, voitori de bine pentru ceilalti, pentru Tara!
Avem nevoie in partid atat de oameni onesti cum e Dl Iliescu, de oamenii vechi din partid, care chiar daca trec prin anumite momente acum, sunt nevinovati pana la o Sentinta definitiva, avem nevoie de toti parlamentarii, avem nevoie si de tineri (dar nu neaparat in primul esalon).
Vom avea, dupa parerea mea, primul guvern cu oameni onesti si, daca se sforteaza nitel, patrioti. Ieri am scris ironic despre doua femei pe care le-am aflat interogate parca de violotarii din Vaslui.
Haideti sa ne facem fiecare datoria, sa muncim mai mult si mai bine pentru familiile noastre, sa-i ajutam pe cei neajutorati si pe cei cu care viata nu a fost atat de darnica! Sa fim onesti cu noi insine si cu generatiile viitoare!
Este cazul sa acordam atentia cuvenita jurnalistilor onesti din presa. Si fac o exemplificare concreta referindu-ma la cei acreditati la Senat.
Inclusiv oficialii onesti se tem ca incheierea unor acorduri privind investitiile vor atrage investigarea acestora de catre procurori, urmand astfel altor functionari deja anchetati sau arestati.
- In al treilea rand, cred ca trebuie sa fim foarte onesti si sa ne concentram pe cresterea transparentei si a legitimitatii institutiilor europene.
Societatea Nationala a Petrolului Petrom are de recuperat de la Rafo 2.250 de miliarde de lei, iar directorul general al acesteia, Gheorghe Constantinescu, sustine ca va merge tot pe calea justitiei pentru a recupera banii, asa cum s-a inceput o data cu lansarea in administrare speciala a rafinariei din Onesti.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), in calitatea sa de reprezentat al Ministerului Finantelor Publice la adunarea creditorilor de la Rafo Onesti, nu a votat planul de reorganizare, a declarat, citat de Mediafax, Mircea Ursache, presedintele AVAS.
SNP Petrom a aruncat o “bomba“ in curtea Rafo prin contestatia pe care a depus-o la dosarul de reorganizare judiciara a rafinariei onestene, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bacau.
Executivul a decis, recent, suspendarea pentru o perioada de 90 de zile a ordonantei de urgenta privind preluarea de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a unor creante fiscale ale societatilor Rafo si Carom Onesti.
Recent, au aparut in presa centrala, respectiv in ultimul numar al Academiei Catavencu, dezvaluiri privind afaceri de sute de miliarde de lei ale lui Ciocan si ale ginerelui sau cu benzina si motorina de la RAFO Onesti (prin firma Imperial Oil a lui Corneliu Iacubov), cu indiguiri si ecologizari de cursuri de apa din bazinul hidrografic Transilvania (cu concursul fostului ministru al Mediului si Apelor, Ion Aurel Ilie) si cu minele de carbune din Valea Jiului.
google-analytics.com