In ultima sa vizita la Galati presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, si-a aratat increderea in cei care se vor prezenta duminica la vot pentru a-si alege primarul, fiind de parere ca tentativele de frauda aparute in turul intai al localelor au reprezentat o exceptie ce nu se va repeta si in cel de-al doilea tur.

"Eu am incredere in galateni ca sunt oameni seriosi si onesti si am incredere in cei care vor fi in sectiile de votare, in presedintii sectiilor de votare. Sper sa fie si organizatii neguvernamentale care sa supravegheze acest proces electoral. Nu in ultimul rand, colegii nostri din Partidul Democrat Liberal prezenti in sectiile de votare vor veghea ca legalitatea sa fie respectata si ma bazez in primul rand pe colegii mei din PD-L pentru respectarea legalitatii si a procesului de votare din ziua de duminica, 15 iunie. As vrea sa cred ca ce a fost la primul tur al alegerilor a fost o exceptie si aceasta exceptie nu va intari regula la Galati", a precizat Emil Boc.

Presedintele Organizatiei Judetene a PD-L, Mircea Toader, ii roaga pe galateni sa se prezinte duminica la urne: "Galatenii au participat in numar foarte restrans la vot, suntem practic printre ultimele locuri din tara. Apelul pe care vrem sa-l facem noi catre cetateni este de a participa la vot, pentru ca de asta depinde destinul unui oras cum este Galatiul, o granita europeana, un oras care trebuie sa se dezvolte".