Cautare

1043 de rezultate pentru "fc arges gaz metan" (3.45 secunde)
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Trebuie spus ca Agentia de Mediu Pitesti va contesta insa decizia Tribunalului Arges.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Shell ocupa unul dintre primele locuri din Romania in topul vanzarilor de gaz petrolier lichefiat pentru aragaz. ... Directorul executiv al Petrom, Gheorghe Constantinescu, ne-a spus ca Petrom produce acest gaz pentru butelii care este apoi imbuteliat partial de producator.
Mai multe tari din Europa care importa gaz rusesc prin gazoductele ucrainene resimt deja efectele acestei decizii. ... In Slovacia, compania importatoare de gaz rusesc a anuntat ca, pentru moment, consumatorii casnici si industriali nu sunt afectati.
Cel mai important loc in economia Azerbaidjanului il ocupa industriile extractiei de petrol si gaz, prelucrarii petrolului, chimice, constructiei de masini, industria extractiei miniere si metalurgia metalelor colorate, urmat de diferite ramuri ale industriei alimentare si a industriei usoare.
Gaz de France, actionarul majoritar al distribuitorului de gaze Distrigaz Sud, negociaza incheierea unui parteneriat cu producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), ca parte a strategiei companiei de a deveni operator integrat de electricitate si gaze in Romania.
Practic, Australia a pierdut cursa cu Qatar, pe care spera sa il depaseasca in 2018, pentru a deveni principalul exportator de gaz natural lichefiat la nivel mondial.
FCSB a invins la Botosani, ia CFR Cluj a invins lejer pe FC Arges. ... Sambata, 27 februarie Gaz Metan â€" UTA 1-2 (detalii, pe gsp.ro) 15.00 Academica Clinceni â€" Astra 1-1 (detalii, pe gsp.ro) 20.00 Chindia â€" Univ.
- Am criticat Guvernul pentru lentoarea si eficienta controlului asupra platoului Marii Negre dar i-am propus o abordare normala de dezvoltare a tehnologiilor de explorare si exploatare a gaz-hidratilor prin institutul romanesc de profil - GEOECOMAR, care are in dotare vasul de cercetare Mare Nigrum - si nu a facut nimic.
Subventiile vor fi alocate celor care locuiesc la blocuri si beneficiaza de incalzire in sistem centralizat sau celor care beneficiaza de incalzire cu lemne sau gaz metan, in functie de venitul pe membru de familie.
Din cauza restantelor de 150 de miliarde pe care Regia Autonoma de Termoficare le-a inregistrat la Distrigaz Sud SA, furnizorul de gaz metan a sistat alimentarea inclusiv la centrale termice care deservesc asociatii de proprietari fara debite la caldura si apa calda.
Ce presupune aceasta afacere si ce inseamna succesul in acest domeniu in care concureaza firme multinationale precum Linde Gaz Romania sau Messer, cu profituri anuale de peste 700 de miliarde de lei vechi?
E clar ca acestea s-au format in urma unor eruptii violente de gaz metan, care mai apoi a ajuns la suprafata. Desi eruptiile de gaz explica de ce unele nave s-ar fi scufundat, fenomenul nu explica in totalitate disparitia avioanelor.
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Banii din imprumutul bancar vor fi folositi, dupa cum spun autoritatile locale, la introducerea gazului metan in locuinte, dar si pentru alte lucrari.
Pe acestia, poate aburii sampaniei ii vor face sa uite ca in urma cu fix un an, gazul metan era de trei ori mai ieftin.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. ... Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
google-analytics.com