news20.ro informa in urma cu ceva timp : Videanu: Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos
Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti. Dezvaluirea a fost facuta de prim vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu. Liderul democrat-liberal sustine ca Piedone si-a facut mutatie in acest judet pentru o luna doar pentru a-si lua permis.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Mai mult, permisul de conducere este eliberat la toate categoriile: A, B, BE, C si CF, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut "Arges". Democrat-liberalii sustin ca Piedone si-a facut mutatie in comuna Priboieni doar pentru o perioada de o luna, suficienta pentru a obtine un permis de conducere la toate categoriile posibile. Toate examenele sunt promovate in aceeasi zi: 22 octombrie 2007, iar in dreptul localitatii unde a avut loc examinarea este trecut judetul Arges. PD-L specifica faptul ca, dupa cateva zile Popescu Cristian Victor Piedone avea sa isi schimbe domiciliul in Bucuresti.
Mai multi politisti si angajati de la Serviciul de Permise Auto Arges au fost implicati intr-un mega-scandal legat de eliberarea frauduloasa a persmiselor auto.