Cautare

1043 de rezultate pentru "fc arges gaz metan" (3.56 secunde)
Montatorii de instalatii GPL din Craiova nu se plang de clienti si spun ca in Dolj foarte multi soferi si-au trecut masinile pe gaz.
E.ON Gaz Romania estimeaza ca pretul gazelor pentru populatie va urca cu 10% in ianuarie 2008 si cu 30% pentru intregul an, ca urmare a avansului pretului gazelor din import, a anuntat distribuitorul de gaze controlat de grupul german E.ON.
Compania Gaz de France a fost exclusa din consortiu in favoarea grupului german RWE, devenind ultima dintre victimele colaterale provocate de disputele politice dintre Franta ti Turcia.
In 2007, Norvegia a furnizat 18% din consumul nostru de gaz, Rusia 23% si Algeria aproximativ 10%", a declarat comisarul european in cadrul unei conferinte de presa cu ministrul norvegian de energie, Aslaug Haga.
Rezervele Romaniei insumeaza 74 de milioane de tone de petrol si 185 de miliarde de metri cubi de gaz, la o productie anuala in 2007 de 4,6 milioane de tone de petrol si 11,2 miliarde de metri cubi de gaz.
Compania rusa Gazprom si societatea ucraineana Naftogaz au semnat ieri, la Moscova, acordul pentru reluarea livrarilor de gaz rusesc catre Europa prin Ucraina, a anuntat televiziunea Vesti, care a transmis în direct ceremonia.
Livrarile de gaz rusesc prin Ucraina au fost reluate ieri-dimineata, în urma acordului semnat luni între Gazprom si Naftogaz. ... Primele ore au fost rezervate umplerii gazoductelor si egalizarii nivelului de gaz în conductele ruse si ucrainene, abia apoi putând fi reluat tranzitul.
Perimetrele neconcesionate de gaz din Marea Neagra au reintrat in atentia autoritatilor, acestea intentionand ca respectivele suprafete sa fie prospectate si exploatate de Romgaz.
Ministrul energiei ne promite gaz ieftin din Azerbaijan. Dar, singura certitudine pana in acest moment este ca bulgarii cumpara gaz azer cu un pret mai mic de patru ori decat cel pe care-l luam noi de la rusi.
Formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina s-au intalnit ieri-seara, pe stadionul "Municipal", intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii a II-a, seria a 2-a.
Principalele avantaje oferite acestui fel de turism sunt acordarea de prioritati la instalarea de linii pentru telecomunicatii, la racordarea la reteaua electrica, la reteaua de alimentare cu apa si canalizare, precum si la reteaua de distribuire a gazului metan, asistenta tehnica de specialitate, sub toate formele, ajutoare care vin de la Ministerul Turismului.
Conducerea PSD Arges a decis ieri sa o ierte pe deputatul Daciana Sarbu pentru acuzele aduse conducerii partidului. ... Ieri, la sedinta biroului judetean al PSD Arges, Daciana Sarbu si-a mentinut afirmatiile la adresa sefilor politici si a reiterat faptul ca imaginea PSD este proasta.
Comitetul National al PSD se va intruni maine intr-o sedinta extraordinara in judetul Arges. ... Potrivit unor surse din interiorul partidului, practic maine la Arges conducerea social democrata va decide daca iese sau nu de la guvernare.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Cum se corecteaza astigmatismul - Corectarea astigmatismelor se face cu lentile cilindrice, de plus sau de minus, sau combinatii sferocilindrice, in functie de tipul acestora - Multe persoane apeleaza la ochelari, iar la lentile apeleaza in special sportivi din jocurile de contact, gen rugby, fotbal sau hochei Poreclit Chioru‘ la Pitesti In perioada in care Prepelita a evoluat la FC Arges, era poreclit de catre colegi Chioru‘, tocmai pentru ca inca de pe acea vreme el avea respectiva problema la ochi.
Numai in judetul Arges, vanatori pesedisti sunt Filip Georgescu, Constantin Nicolescu, Constantin Tamaga, Ion Mihailescu, Constantin Istratescu, presedintele AJVPS si, nu in ultimul rand, Ion Dumitru, edilul-sef al comunei Albota, care are cea mai impresionanta colectie de arme de vanatoare.
Spre deosebire de seful sau din primarie, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a facut o vizita de doua ore parintilor in judetul Arges, inainte de a se intoarce la treburile din primarie, care l-au tinut ocupat toata perioada Sarbatorilor Pascale.
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I.
Si conducerea filialei Arges a Partidului Democrat ar putea fi inlocuita, din cauza rezultatului inregistrat la alegerile pentru europarlamentare, unde a obtinut cu aproape 10% mai putine voturi decat Partidul Social Democrat.
google-analytics.com