Cautare

19469 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 satu mare" (5.30 secunde)
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani. Administratorii spera sa scape de plata impozi-tului forfetar, desi actul normativ nu spune nimic despre scutirea firmelor suspendate.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti. De-a lungul unei perioade de aproape un an, CNN si-a concentrat toate resursele globale pentru realizarea unei initiative ambitioase -"Toamna schimbarii:
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Cancerul de prostata Afectiunile cele mai comune ale prostatei sunt adenomul (cea mai frecventa tumora benigna a barbatului) si cancerul de prostata - cel mai frecvent cancer al aparatului uro-genital masculin. Simptomele apar de obicei atunci cand cancerul depaseste capsula prostatei si invadeaza tesuturile din jur.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Satmarenii care s-au imprumutat in valuta la banci au ramas cu restante de 48 de miliarde de lei. Bancherii sint totusi multumiti pentru ca datoriile clientilor lor s-au redus cu 50 de miliarde de lei, de la 88 miliarde de lei cit erau in urma cu o luna.
Grupul suedez Electrolux nu este de nasul oradenilor. ... Gigantul nordic este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv. Stau de vorba cu el intr-un salon din sectia de chirurgie plastica a Spitalului Bagdasar-Arseni.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor.
Diagnosticarea sau confirmarea unor afectiuni presupune in anumite situatii realizarea unor investigatii suplimentare analizelor de sange, ecografiilor sau radiografiilor, precum Tomografia Computerizata (CT) sau Rezonanta Magnetica (RM). ... Fiecare are avantaje si dezavantaje, tinand cont de informatiile necesare diagnosticului, costul investigatiei si confortul pacientului.
- Daca visezi ca plangi in vis vei primi o veste buna neasteptata sau vei avea parte de niste schimbari in viata ta care se vor dovedi a fi benefice pentru tine si cei apropiati din jurul tau.
google-analytics.com