Cautare

4498 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre arges" (3.34 secunde)
Pana la sfarsitul acestui an vor aparea in Bucuresti doua centre de afaceri, care vor inchiria birouri si pentru o ora, pentru o zi, o luna, sau mai mult.
Toate centrele de vanzari ale fostei Daewoo vor fi inchise din toamna, iar 91 de angajati fie vor accepta posturi la Craiova, fie vor fi disponibilizati. Potrivit contractului de privatizare, Ford nu are voie sa disponibilizeze personal decat in anumite conditii.
Dezvoltatorii centrelor comerciale din Romania vor sta pe ghimpi si anul acesta pentru ca valul de falimente si vanzari de centre comerciale nu a trecut inca.
Presa europeana si cea de peste Atlantic s-au ocupat cu insistenta in ultima vreme de un subiect extrem de fierbinte in contextul luptei antiteroriste: centrele de detentie ale CIA aflate in unele tari est-europene si in Asia.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna. Presedinti ai Camerelor de Comert Judetene spun ca printre extravagantele "reformatorului Sistemului Cameral"
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? Il avem si e chiar unul recunoscut oficial de UE.
Conform unor date BNR, sistemul bancar a avut o pierdere de 234 de milioane de lei. Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Mariustuca.ro / Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe (Autoare: Magda Marincovici) Academia de Stiinte Medicale (ASM) aniverseaza anul acesta 80 de ani de la infiintare.
Modalitatea de declansare a acestora a fost anticipata: prin demisia repetata, respectiv de doua ori, a actualului Guvern.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori.
Intreaga conducere a PD Arges va fi schimbata pana la sfarsitul acestei luni. ... Presedintele Dan Bica a declarat ca nu-si poate reprosa rezultatul pentru care va plati politic, deoarece in conjunctura politica din Arges nu putea obtine un scor mai bun.
Ovidiu Vladoi este noul manager public al Prefecturii Dolj, dupa ce s-a transferat la Craiova de la Prefectura Arges. ... "Ne-am dorit un astfel de post la Prefectura Dolj, iar la Arges exista un post ocupat de mai multi ani de o persoana din Craiova.
Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat ca toate sediile PDL din tara vor fi pichetate luni de membrii PSD, in semn de protest pentru arestarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu.
google-analytics.com