Cautare

4498 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre arges" (3.73 secunde)
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
In tara noastra ar urma sa vina peste 6.300 de refugiati, in timp ce in cele 6 centre regionale de cazare sunt 950 de locuri, iar autoritatile incearca sa amenajeze noi spatii.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Dezvaluirea a fost facuta de prim vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer impreuna cu Pfizer Romania au ajutat 115 femei cu suspiciune de cancer de san sa-si faca gratuit analize detaliate, respectiv mamografii sau ecografii, pentru stabilirea unui diagnostic.
google-analytics.com