Deputatul Cristian Boureanu si-a dat marti demisia din functia de presedinte al PDL Arges, dupa ce conducerea centrala a partidului a decis sa desemneze un grup format din Sulfina Barbu, Florin Popescu si Cristache Radulescu, care sa se ocupe de organizarea filialei.
Cristian Boureanu a explicat ca Biroul Permanent National al PDL a considerat insuficiente rezultatele filialei pe care o conducea, iar el a decis sa demisioneze.
"Imi inaintez demisia din functia de Presedinte PDL Arges. Consider ca acest lucru este necesar avand in vedere ca BPN a considerat ca insuficiente eforturile si rezultatele filialei. In calitate de deputat de Arges si vicepresedinte PDL la nivel national, voi sprijini in continuare eforturile filialei si ma voi implica in masura in care BPN va considera necesar", se arata in comunicatul de presa al deputatului Cristian Boureanu.
Democrat-liberalul le-a multumit argesenilor, indiferent de simpatiile de partid, si membrilor PDL cu care a colaborat in ultimii opt ani de activitate politica. De asemenea, el a spus ca spera ca reorganizarea filialei sa se faca cu echilibru si intelepciune.