www.realitatea.net informeaza: Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
Surse din preajma Biancai au declarat pentru wowbiz.ro ca nu mai exista nici zero la suta sanse ca show-ul sa mai intre in grila de programe din primavara!
"Bianca s-a comportat extrem de aiurea cu sefii de la Antena si nu a respectat deloc termenii contractului. A dat declaratii pe la alte posturi de televiziune fara acordul conducerii si a refuzat sa participe la cateva emisiuni din ograda lor. Aceste ‘derapaje‘ nu i-au adus nimic bun, dimpotriva. Ea a fost, initial, amendata, apoi, s-a considerat ca nu mai este cazul sa faca parte din proiectul Antena Stars. Desi se spunea ca emisiunea ei , ‘Academia Biancai‘, va fi cea mai importanta din grila, ei bine, acum, totul s-a sistat, basca, fetele care au venit la casting in decembrie au fost trimise acasa. Unele au mai fost oprite pentru a face figuratie la show-ul lui Bahmu‘, dar pe o perioada scurta", a povestit o apropiata de-a roscatei.