monden.acasa.ro: Scandalul dintre Huidu si Gainsa a explodat! Reactia uluitoare la acuzatiile de crima!
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa. Il acuza la randul lui de ipocrizie.
Totul a pornit in urma cu aproape doua luni, cand Mihai Gainusa a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca "Un nemernic de la Prima TV a otravit ieri toata suflarea din acvariul Cusurgiilor", facand aluzie indirect la colegii de la emisiunea de acum concurenta, "Cronica Carcotasilor", al carui producator este Serban. Huidu a si reactionat atunci si a comentat postarea lui Mihai. "De ce nu aruncati vina pe mine? Eu sunt 'criminalul de serviciu '. Am pielea tabacita! Dictatorul care omoara pestisori! Ei? Cum suna?", scria Serban.
Scandalul s-a stins oarecum rapid, insa se pare ca intre cei doi nu e liniste deloc si nu din octombrie, ci din primavara, de cand Mihai a ales sa se rupa de echipa care realiza "Cronica" si sa isi faca propria emisiune, "Cusurgiii".
Serban nu a uitat niciuna dintre afirmatiile acide ale lui Mihai din acea perioada. Astfel, Huidu a publicat pe blogul sau un text intitulat "Daca ipocrizia ar durea..." in care face referire exact la povestea cu pestii din acvariul celor de la "Cusurgiii".
"Dupa ce a inceput emisiunea 'Cusurgiii ', s-a montat in decor un acvariu cu pesti frumosi si apa sarata! Din nefericire, pentru ca acvariul nu a fost intretinut cum trebuie, pestii, in marea lor majoritate, au murit! Distinsul meu coleg Misu Gainusa s-a apucat sa faca acuze mai mult sau mai putin voalate catre fostii colegi care s-ar fi razbunat pe pesti din cauza 'succesului fulminant ' al emisiunii sale!
Nu a contat ca am fost colegi 13 ani, adica o viata de om! Nu a contat tot ce am facut impreuna in acesti ani! A contat sa pozeze in victima si lumea sa ma mai injure putin pe mine - 'dictatorul -criminal ' de serviciu! Eu am pielea tabacita! Colegii mei nu meritau asta. In Prima tv, dupa telefoane date conducerii, toata lumea vorbea despre cum noi, carcotasii, am ucis saracii pesti ai Cusurgiilor!", a scris Huidu pe blog.
El a postat si doua fotografii in care arata acvariul cu pricina, care a ajuns intre timp intr-o stare deplorabila, desi unul dintre pesti supravietuise. "Asadar, pestisorul asta a supravietuit o luna si jumatate intr-o apa 'infestata ' de o mana criminala! Rusine si pentru ipocrizie, si pentru delasarea de dupa!", a mai scris Serban.