DeCeNews informeaza : Dan Voiculescu: "Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!"
Proaspat revenit din vacanta, Mircea Badea a lansat bomba la emisiunea "In gura presei" - Dan Voiculescu intrat la apa -, actiune la care patronul sau a reactionat imediat.
"Am ceva foarte important sa va spun. Si ceva foarte serios. Domnul Dan voiculescu a intrat la apa. Eu am niste imagini, absolut reale, pe care o sa le difuzez maine in emisiune, daca voi mai avea emisiune. Domnul Traian Basescu poate sa fie foarte fericit in acest moment, pentru ca indubitabil, si eu pot sa demonstrez asta oricand, domnul Dan Voiculescu a intrat la apa. Daca maine voi mai avea emisiune, voi prezenta acele imagini, pentru ca nu am absolut nicun motiv sa le ascund, sau sa ma ascund, sau sa fiu altfel decat fatis, frontal, cu subiectul si cu telespectatorii", isi incheia Mircea Badea emisiunea de luni noaptea. Iar "bomba" nu era alta decat cateva imagini cu Dan Voiculescu inotand in mare.
Pastrand aceesi nota, Mogulul a scris pe blogul sau: "Am urmarit cu atentie imaginile prezentate de tine. In mod evident, contin elemente de editare computerizata :) .Se vede pixelul albastru in valuri! Sa-ti fie rusine, Mircea Badea!"
Toate aceste ironii sunt o reeditare a cazului Basescu-Patriciu, cu trimitere directa la dialogul acestora dupa ce, inainte de alegeri milionarul a prezentat o caseta in care presedintele lovea un copil, reactia acestuia fiind in momentul in care s-a demonstrat falsitatea probei: "Sa-si fie rusine, Dinu Patriciu!"