Cautare

172 de rezultate pentru "ejaculare precoce" (6.60 secunde)
Un studiu international recent pune in evidenta necesitatea de a depista precoce anticorpii anti-HPV 16 in sange pentru a preveni acest tip de cancer.
Prin depistarea precoce a cancerului mamar, rata de supravietuire creste la peste 90-95%. Specialistii recomanda tuturor femeilor cu varste intre 25 si 55 de ani realizarea anuala a testului Papanicolau Halo.
Si atunci, explorarile radiologice, din ce in ce mai complexe, sunt capabile sa puna un diagnostic precoce, un diagnostic de formatiuni expansive cu dimensiuni extrem de mici.
In cadrul proiectului "Si ei trebuie sa aiba o sansa!" au fost formati si certificati medici pediatri si de familie, in depistarea precoce a autismului, au fost instruiti specialisti in intervenții terapeutice, a fost infiintata, la nivel national, o retea de 40 de Centre de consiliere si asistență
Luand in considerare anii de viata ajustati in functie de dizabilitate (DALYs - disability-adjusted life years), o masura a poverii bolii care contorizeaza numarul de ani pierduti din cauza problemelor de sanatate, invaliditate sau deces precoce - cercetatorii au descoperit ca numarul total de ani pierduti a fost 103.104 in 2011.
Depistarea precoce a neoplasmului mamar creste sansele de reusita a tratamentului. Rezultate a diferite studii clinice arata ca mamografia poate ajuta la reducerea semnificativa a deceselor cauzate de cancer de san intre varstele 40 si 70 de ani, in special dupa varsta de 50 de ani.
* Baza tratamentului profilactic si curativ o asigura gimnastica zilnica executata cu perseverenta si corectarea precoce a pozitiilor vicioase ale coloanei cervicale in timpul si la sfirsitul activitatii profesionale.
Mark Bittman (63 de ani), el insusi un gurmand, a fost diagnosticat, precoce, cu diabet. Medicul jurnalistului i-a prescris mai multe medicamente si chiar o interventie chirurgicala.
administrarea de terapii diferentiate, posibilitatea unui diagnostic precoce. De asemenea, stiindu-se genele mutante, se pot proiecta tinte noi terapeutice si formula un prognostic al bolii.
In aceste conditii trebuie sa fim foarte atenti la depistarea pacientilor infectati cu noua recombinata si la instituirea precoce a tratamentului", precizeaza prof.
In acest sens, se vor derula campanii de informare, de crestere a ratelor de depistare precoce a VHC, a accesului la noile tratamente.
Doctorul stomatolog Cosmin Ulman precizeaza ca "pierderea precoce a unui dinte de lapte sau intarzierea eruptiei unui dinte definitiv (un urma unei infectii) determina inghesuiri ale dintilor".
Persoanele care raspund, in mod frecvent, cu greu, noilor informatii ar putea experimenta probleme care le intensifica riscul unei morti precoce", a declarat acesta.
De asemenea, de la un an la altul numarul femeilor cu varste de pana la 40 de ani care se confrunta cu sindromul de menopauza precoce, din cauza schimbarii prioritatilor si mentalitatii - care pune pe primul plan profesia si cariera - si stresului cotidian", explica specialistul Leon Clinique (0371.389.777;
Este mai frecventa la persoanele cu diabet care isi administreaza insulina sau iau medicatie care creste secretia proprie de insulina. Semnele si simptomele precoce includ transpiratia, tremuraturi, stare de slabiciune, senzatie de foame, ameteli si greturi.
Prin efectuarea periodica a testelor Babes-Papanicolau pot fi depistate precoce majoritatea semnelor initiale ale cancerului de col uterin. Aceste cazuri incipiente raspund bine la tratament, iar progresia catre forma severa a cancerului de col uterin poate fi astfel prevenita.
Chiar si asa tratamentul instituit precoce poate prelungi perioada de bine a pacientului, perioada in care este activ si independent", subliniaza prof.
Stresul oxidativ contribuie de asemenea la imbatranirea precoce (chiar si in cazul unor organisme foarte tinere, in crestere). Numarul de Aur Pentru a preveni toate aceste probleme, singura recomandare ramane:
Proiectele castigatoare vizeaza teme precum detectarea si tratamentul precoce al deficientelor de auz, integrarea persoanelor cu deficiente de auz si/sau de vaz in comunitate, prin facilitarea accesului la educatie, cultura si sanatate.
Folosirea acestui test ar putea sa revolutioneze in mod radical depistarea si diagnosticul cancerului pulmonar din perspectiva avantajelor acestuia: este noninvaziv, usor de efectuat, depisteaza precoce boala si face diferenta intre cancer si BPOC. Prof. dr.
google-analytics.com