Cautare

172 de rezultate pentru "ejaculare precoce" (6.74 secunde)
"Depistarea precoce a cancerului de san este foarte importanta. Conform Societatii Americane de cancer, supravietuirea la 5 ani in stadiile 0 si I este de 100%, in stadiile II de 93%, in stadiul III de 72%, iar in stadiul IV de 22%.
Prin efectuarea periodica a testelor Babes-Papanicolau pot fi depistate precoce majoritatea semnelor initiale ale cancerului de col uterin. Aceste cazuri incipiente raspund bine la tratament, iar progresia catre forma severa a cancerului de col uterin poate fi astfel prevenita.
Presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer, Cezar Irimia, subliniaza ca, in cadrul acestei campanii, derulata in aceasta vara, in orasele mari, mai ales pe litoral si stranduri, se efectueaza testarea gratuita pentru depistarea precoce a MM.
Trebuie sa depistam si sa diganosticam precoce virusul pentru a spori sansa de raspuns la tratament, sa intervenim in profilaxie, respectiv in transmiterea verticala, cu recomandarea clara de cezariana si interzicerea alaptatului.
Iata de ce militam si in Romania prin programele si parteneriatele World Vision pentru promovarea alaptarii exclusive in primele 6 luni, initierea precoce a alaptarii in maternitati si aplicarea reglementarilor Codului International de Marketing a Substituentilor de Lapte Matern*", a sustinut Gabriela PALERU, coordinator sanatate World Vision Romania.
Iata de ce militam si in Romania prin programele si parteneriatele World Vision pentru promovarea alaptarii exclusive in primele 6 luni, initierea precoce a alaptarii in maternitati si aplicarea reglementarilor Codului International de Marketing a Substituentilor de Lapte Matern*", a sustinut Gabriela PALERU, coordinator sanatate World Vision Romania.
Ca si in cazul altor afectiuni, diagnosticarea precoce joaca un rol foarte important pentru ca tratamentul sa dea rezultate bune.
Studiile au arătat ca varsta tanara a gravidei, sub 35 de ani, ori absenta antecedentelor familiale pentru patologia cromozomială, nu exclud riscul de a da nastere la un copil cu sindromul Down sau alte anomalii cromozomiale Apeland la screening-ul prenatal (evaluare precoce a sarcinii), sarcinile cu risc crescut pentru sindromul Down pot fi identificate de la 12-13 saptamani de amenoree.
* abordarea suicidului in mod responsabil, in media * combaterea alcoolismului * depistarea precoce, tratamentul si acordarea de asistenta medicala persoanelor cu tulburari psihice sau tulburari legate de folosirea unor substante psihoactive, suferide de dureri cronice etc.
"Este esentiala masurarea constanta a tensiunii arteriale pentru diagnosticarea precoce a HTA. Controleaza-ti tensiunea", recomanda insistent cu prilejul fiecarei campanii de preventie prof.
Poate ca o solutie ar putea fi un mecanism in amonte sub forma unui sistem de vigilenta credibila sau de depistare precoce, de exemplu dupa modelul Comitetului European pentru prevenirea torturii si a pedepselor sau tratamentelor inumane sau degradante, care ar putea sa scoata in evidenta imperfectiunile si sa propuna masuri concrete pentru remedierea acestora.
Campania isi propune sa convinga femeile despre cat de importante sunt vizitele regulate la medic, ce permit diagnosticarea precoce a bolii.
"Este necesara o vigilenta sporita pentru a preveni si diagnostica precoce aceste forme de abuzuri. Un program de monitorizare complet asupra celor mici - aceasta este una dintre intentiile noastre".
Recent, Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor, Societatea Nationala de Medicina Familiei, Societatile de Cardiologie si, respectiv, de Neurologie au derulat o campanie dedicata depistarii precoce a FA, in Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara.
De asemenea vitamina C accentueaza efectul agentului antipsihotic haloperidol, iar vitamina E poate ameliora simptomele de dikinezie tardiva, in special in stadiile precoce.
Proiectul este unul extrem de important pentru sistemul sanitar romanesc in ceea ce priveste diagnosticarea precoce a cancerului la san.
2.437 de femei intre 48 si 79 de ani, afectate de cancer mamar in stadiu precoce, tratate in mod conventional, au fost monitorizate mai multi ani.
Va fi nevoie de mobilizarea multor resurse pentru a descoperi un mod de detectare a acestor tipuri aleatorii de cancer intr-un stadiu precoce, vindecabil, a adaugat Tomasetti.
Aceste infectii apar mai frecvent la persoanele care prezinta tulburari digestive cronice - constipatia, au un teren alergic sau un teren hormonal precoce - menopauza.
De asemenea, descoperirea cercetatorilor britanici permite sa se ia in considerare efectuarea de teste de screening, de depistare precoce, care ar oferi femeilor purtatoare ale acestei gene sa beneficieze de masuri de preventie.
google-analytics.com