Cautare

172 de rezultate pentru "ejaculare precoce" (5.24 secunde)
Pacientii diagnosticati la varste tinere, intre 21 si 40 de ani, sufera de asa-numita boala Parkinson cu debut precoce. In tara noastra au fost diagnosticate 70.000 de persoane cu boala Parkinson.
Magda Marincovici) Un test sanguin efectuat pentru detectarea anomaliilor cromozomice ale fatului ar putea permite, totodata, depistarea precoce a cancerului la viitoare mama.
Se recomanda Tratament local modern si eficient Alaturi de regulile privind stilul de viata, medicii spun ca instituirea precoce a unui tratament local este esentiala pentru prevenirea complicatiilor grave ale varicelor.
In cursul acestei conferinte, cercetatorii au anuntat ca un simplu test de saliva va putea sa ajute la detectarea semnelor precoce ale maladiei Alzheimer.
Daca pacientul cu glaucom nu beneficiaza de tratament in fazele precoce ale bolii, el poate ajunge la deficiente vizuale majore, chiar la orbire.
Faciliteaza eliminarea metalelor grele din organism, a toxinelor si a contaminantilor, inlatura efectele neplacute ale menopauzei, impiedica distrugerea ADN-ului celular, incetineste procesul de imbatranire precoce, promoveaza sanatatea sistemului osos si ajuta la inlaturarea starilor de oboseala fizica si mentala.
Rolul medicului de familie in diagnosticul precoce al tulburarilor mintale asociate unor afectiuni cronice; Bolile cronice si sanatatea mintala, Recomandari terapeutice in hipertensiunea arteriala in situatii clinice speciale;
-oboseala neexplicata - diaree cronica la sindrom de malabsorbtie important,- -statura mica -anemie -tulburari de tranzit -flatulenta -meteorism (balonare) -dureri abdominale recurente -afte bucale -eroziuni de smalt dentar -scadere in greutate -depresie -eruptie cutanata (dermatita herpetiforma) -dureri articulare sau spasme musculare -osteoporoza precoce -avorturi recurente -infertilitate.
- Medicina scolara reprezinta o resursa importanta in educatia pentru sanatate a tinerilor, in profilaxie, dar si in diagnosticarea precoce a bolilor.
Depistarea precoce si tratamentul curativ pot evita decesul prin care la inca o treime din bolnavi. Iar tratamentul durerii si cel paliativ pot creste durata supravietuirilor si calitatea vietii pentru o alta treime de bolnavi de cancer incurabili, consider dr.
echimoze precoce, care apar imediat dupa traumatism si care indica superficialitatea contuziei; echimoze tardive, care apar la cateva ore distanta si sunt semnul unor leziuni profunde grave ce trebuie atent explorate si rezolvate terapeutic.
Aparatul LuViva poate anticipa cancerul de col uterin cu aproximativ 2 ani inainte de a-l depista, iar testele BRCA sunt responsabile cu depistarea precoce a cancerului de san.
Conceputa ca un parteneriat strategic intre ONG-uri, institutii ale statului si profesionisti din domeniul sanatatii, Coalitia pentru Sanatatea Femeii militeaza pentru sustinerea adecvata a sanatatii femeilor din Romania, a importantei preventiei si diagnosticarii precoce a cancerului ovarian, de col uterin si mamar.
Pentru orice persoana, indiferent de varsta, dar mai cu seama trecuta de prima tinerete, specialistii recomanda cu fermitate sa nu ignore eventualele simptome precoce ale bolii Alzheimer, care sunt urmatoarele:
In aceasta unitate medicala a Spitalului Grigore Alexandrescu, medicii ii vor putea salva pe multi copii cu traumatisme craniene de toate tipurile, cu sindroame cu malformatii craniene, majoritatea implicand interventii chirurgicale precoce tocmai pentru a evita decesul.
Eforturile noastre se concentreaza pe conceperea si implementarea unor programe de preventie, diagnosticare precoce si control pe termen lung, subliniaza prof.
Astfel, grupul nou creat elaboreaza un document care sa vina in sprijinul Ministerului Sanatatii pentru implementarea unui program complex de depistare precoce, tratament si monitorizare eficienta a cancerului pulmonar, bazat pe - o strategie a preventiei cancerului pulmonar pe termen scurt, mediu si lung, pe baza unor studii de impact si analize cost-beneficiu, bazate pe o abordare multidisciplinara si statistici relevante;
Reteta pe care o propunem a dat deja rezultate in tarile occidentale unde, odata cu aplicarea programelor de screening si a mijloacelor de diagnosticare precoce, mortalitatea prin cancer mamar a inceput sa scada considerabil.
Rezultatele examinarilor medicale realizate pentru depistarea precoce a cancerului de san evidentiaza inca o data nevoia cresterii nivelului de educatie medicala al femeilor, precum si eforturi sustinute pentru promovarea importantei controalelor medicale periodice.
Depistarea cat mai precoce a acestei afectiuni, in stadii incipiente, cand impactul negativ al valorilor tensionale crescute inca nu si-a pus amprenta pe principalele organe direct afectate â€" denumite organe tinta:
google-analytics.com