Cautare

172 de rezultate pentru "ejaculare precoce" (2.65 secunde)
Preventia, depistarea precoce si tratamentul corect sunt o parte dintre metodele de combatere a cancerului. Acesta este si mesajul general al al Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului din acest an.
Inainte de 1990, varsta medie a femeilor la prima casatorie era de 21- 22 ani, iar varsta medie a mamelor la prima nastere se situa in jurul valorii de 22,3 ani, aceasta nuptialitate precoce favorizand o fertilitate ridicata de peste 2 copii la o femeie.
De asemenea, trebuie sa existe o vizibila preocupare pentru gasirea unor solutii financiare viabile pentru asigurarea unui acces egal, echitabil si in timp optim la tratamente specifice pentru toti cei afectati de aceasta boala necrutatoare si organizarea de programe nationale de informare si de depistare precoce a mai multor forme de cancer.
Rata supravietuirii la 5 ani este de 60%, dar poate depasi 80% in cazul bolii depistate precoce. Introducerea unor programe organizate de screening , nu numai mamografic, trebuie sa constituie o prioritate a programelor nationale de promovare a sanatatii.
Singura strategie nationala de depistare precoce a cancerului nu si-a atins deocamdata scopul. Doar jumatate din testele gratuite au fost efectuate.
Un program de screening se impune pentru depistarea precoce a bolii cronice de rinichi, mai ales ca aceasta afectiune poate evolua fara simptome chiar pana in stadiul final, cand e nevoie de dializa.
Se recomanda tratament local modern si eficient Alaturi de regulile privind stilul de viata, medicii spun ca instituirea precoce a unui tratament local este esentiala pentru prevenirea complicatiilor grave ale varicelor.
Este vorba de nasul electronic, conceput de cercetatorii finlandezi de la spitalul universitar din Tampere (Finlanda) pentru un diagnostic precoce al cancerului de prostata, plecand de la esantioane de urina.
Totusi, in opinia dr.Xiang, depistarea precoce a autismului la copiii adusi pe lume de mame ce au suferit de diabet gestational inainte de a 26-a saptamana de sarcina ar putea deveni o metoda curenta.
Dupa efectuarea testului, femeile trebuie sa trimita tamponul-diagnostic la un laborator, care sa confirme rezultatele si astfel cancerul de uter sa fie descoperit precoce.
Autorii cercetarii insista asupra proportiei extrem de mici a celor care beneficiaza de tratament contra hepatitei C si asupra necesitatii controlului, depistarii precoce si preventiei acestei boli cu consecinte dezastruoase.
Euromelanoma exista pentru a promova si a sigura un schimb de informatii privind prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce al acestuia.
• cresterea circumferintei abdominale / balonare persistenta, de lunga durata, nu tranzitorie • senzatia de satietate precoce • dureri in abdomen • necesitate frecventa de a urina "Mergeti la medicul de familie daca manifestati aceste simptome de mai mult de trei saptamani.
- cresterea circumferintei abdominale / balonare persistenta, de lunga durata, nu tranzitorie - senzatia de satietate precoce - dureri in abdomen - necesitate frecventa de a urina.
- cresterea circumferintei abdominale / balonare persistenta, de lunga durata, nu tranzitorie - senzatia de satietate precoce - dureri in abdomen - necesitate frecventa de a urina.
- dureri abdominale sau pelvine - balonare persistenta - senzatie de satietate precoce - modificari ale tranzitului intestinal (diaree sau constipatie) - simptome urinare (mictiuni frecvente sau imperioase) - sangerari vaginale neobisnuite - dureri in timpul contactului sexual - pierdere in greutate - oboseala, ameteala, senzatie de greata.
Afectiunile tubului digestiv incep sa devina din ce in ce mai frecvente si in special pentru populatia tanara este important sa fie avertizata de simptomele precoce pentru a se duce la medic la momentul oportun, declara prof.
Armele anti-cancer sunt din ce in ce mai complexe, administrate din ce in ce mai precoce, adesea sub forma de combinatii, si sunt din ce in ce mai scumpe, considera prof.
Domnia sa spune ca profesorul Cutulo este important sa fie utilizati pentru diagnostic biomarkerii, de exemplu utilizand intrumente de diagnostic specifice, neinvazive, sigure, ecografia, de exemplu, dopler pentru detectarea inflamatiei sinovialei articulare in stadiile precoce de poliartrita reumatoida si sigur exista tinte foarte puternice.
In acest context, sistemele medicale nationale vor creste accentul pus pe prevenire si pe depistarea precoce a afectiunilor, bazandu-se pe metodele de diagnostic in vitro.
google-analytics.com