Cautare

956 de rezultate pentru "scandal" (4.45 secunde)
Trecuta deja printr-un cutremur la varf dupa alegerile locale, organizatia judeteana a PD-L Galati este in pragul unui nou scandal de proportii.
Un anunt aparent banal facut de Ion Iliescu ascunde un potential scandal care ameninta PSD in plina campanie electorala, oferind adversarilor partidului munitie pentru a ataca dur gruparea social-democrata.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Politic, in urma acelui scandal, presedintele a fost perceput ca cel care se opune cresterii pensiilor.
Din scandal in scandal. Criza continua sa isi lase apasat amprenta asupra Romaniei. Somajul ia proportii. Ca si gradul de saracie al populatiei.
Un nou referendum ar insemna un nou scandal Primul ministru Victor Ponta n-are nicio problema cu dorinta presedintelui Traian Basescu de a organiza un nou referendum pentru Parlamentul unicameral, dar sustine ca nu se va lasa atras intr-un nou scandal politic.
Fiecare scandal nou a fost pentru aceasta "supapa" ca paiele puse pe foc. ... Ultimul dintre ele, cel al disparitiei lui Omar Hayssam, fiind chiar un mega-scandal.
Dupa ce a ajuns presedinte, creand conflicte artificiale sau exagerandu-le, Traian Basescu s-a trezit in fata unei fise a postului straine total personalitatii sale de starleta TV in permanenta cautare de scandal.
Popescu a spus ca si-a dat demisia din partid “fara scandal“, dar si fara o justificare anume, comentand sec:
De la Cotroceni a mai plecat Stana Anghelescu, in urma unui scandal in care a fost implicat sotul ei. ... Nu insa fara scandal.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ...
Vad ca nu merge treaba, e un cerc vicios din care nu mai putem iesi, traim intr-un scandal perpetuu, fara rost si parca nu mai merge nimic", ni s-a confesat parlamentarul.
Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova merge din scandal in scandal. O noua licitatie pentru reabilitarea a 1,4 kilometri de linie de tramvai, organizata prin terminalul Craiova al Bursei Romane de Marfuri, a fost contestata de una dintre firmele participante.
Pornita ca un scandal de budoar cu vizibile accente caragialesti, povestea biletelului galben s-a transformat intr-una din crizele politice majore ale Romaniei postdecembriste. ... Senatorul Talpes a anuntat ca UPSC va cere luni in mod oficial Parchetului General declansarea unei anchete care sa stabileasca in mod clar implicatiile acestui scandal.
PDL se schimba dupa cum bate vantul de la Cotroceni si anunta ca are de gand sa atace proiectul la Curtea Constitutionala dupa ce, in toate dezbaterile de pana acum, au votat constant in favoarea initiativei." "Dupa ce 4 ani de zile au tinut-o din scandal in scandal si au pus pe butuci toate proiectele de dezvoltare din cauza neintelegerilor lor politice, PNL si PDL s-au reunit pentru a bloca o initiativa absolut necesara pentru chiriasii din fostele case nationalizate.
00, cand a facut doar scandal, rasturnand niste mese si "mangaind" cu cateva palme clientii, urland ca vor sa-i omoare familia.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... scandal si circ in Mangalia", a precizat primarul, prin intermediul unui comunicat de presa.
din tabara ei) sunt oameni "seriosi", profesori si medici, care probabil au indoieli daca sa mai ramana in organizatie dupa acest scandal, relateaza NewsIn. ... Inainte de vot insa s-a consemnat un alt episod de scandal.
O parte a administratiei publice locale din judetul Gorj a inteles sa transforme in scandal restructurarea posturilor din primarii. ... Scandal si la Logresti In comuna Targu Logresti, primarul Ion Baluta declara ca alesii locali se opun aprobarii noii organigrame intrucat sunt rude cu cei trecuti pe lista concediatilor.
Directorului Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, i-a fost inscenat un scandal sexual. ... "Am vrut sa o tin departe de un eventual scandal de presa. ... Un scandal de presa e ultimul lucru de care ar avea nevoie.
"Am discutat cu alti expozanti care au trecut printr-o situatie similara cu cea de la TCTMR de vineri si sambata (scandal si solicitari de rambursari) si, pentru a evita pe viitor expozantii dificili, fiecare dintre organizatorii de evenimente va alcatui o lista neagra a expozantilor refractari, scadalagii sau care pleaca solicitand rambursarea taxei.
google-analytics.com