Cautare

300 de rezultate pentru "dunarea" (4.06 secunde)
Autoritatile romane au intrat in alerta dupa ce o companie privata din Serbia a deversat cateva sute de tone de produse petroliere in fluviul Dunarea.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Socialistul francez a participat la o serie de intrevederi cu studentii Universitatii Dunarea de Jos, cu unii lideri de sindicat din Galati, precum si cu reprezentantii asociatiilor si cu persoane cu handicap, mai ales ca 2007 a fost declarat anul egalitatii de sanse.
In raportul de specialitate realizat pe marginea acestui subiect de Directia economica din cadrul Primariei se arata ca, dupa ce in 2005-2006 au fost predate SADP Stadionul Dunarea si Baia Comunala, Administrarea Domeniului Public a ajuns in situatia de a nu se mai descurca doar cu sumele rezultate in urma activitatii sale.
Fondurile discutate au facut referire, evident, la lucrari care sa vizeze Dunarea, respectiv la coridorul VII si eventuale proiecte comune romano-bulgare de dezvoltare, astfel incat sa fie asigurat un climat fara poluare si cu cat mai putine incidente navale, a precizat seful ANR Constanta, Paul Branza.
Astfel, de departe, saptamana trecuta Partidul Conservator a reprezentat cea mai activa formatiune politica prin toate proiectele de lege initiate, dar si prin activitatile locale pregatite pentru tineret, prin organizarea unui minicampionat de fotbal, consumat la Plaja "Dunarea", dar care a facut sa se nasca ideea altor proiecte de acest fel.
Nici pe Plaja 'Dunarea' lucrurile nu stau mai bine deoarece constructia discotecii, care a inceput acum cativa ani, nu a fost terminata nici acum.
Alti crestin-democrati care s-au inscris in PLD sunt prorectorul Universitatii Dunarea de Jos, Mirela Crisler, si liderul organizatiei municipale PNTCD Calarasi, Nodel Arnold.
Unii dintre eurocandidatii galateni au incercat sa explice ieri, intr-o intalnire organizata la Universitatea "Dunarea de Jos" de organizatia nonguvernamentala Centrul pentru Educatie Democratica, de ce tinerii trebuie sa se prezinte la alegerile de la sfarsitul lunii.
Pe de alta parte, seful statului a tinut sa-l atace din nou pe premierul Calin Popescu Tariceanu, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o ieri cu studentii Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati.
Basescu la Galati Tot in luna noiembrie a anului trecut, chiar inaintre de alegeri, insusi presedintele Traian Basescu a trecut pragul Universitatii "Dunarea de Jos" pentru a vorbi cu studentii galateni.
Actiunea femeilor democrat-liberale a avut loc concomitent in patru locatii din Galati: Facultatea de Stiinte Economice, Caminele Studentesti, Zona Universitatii "Dunarea de Jos" si Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei".
Daca de mai bine de o saptamana s-a stiut clar ca presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, va candida pentru inca un mandat la sefia Consiliului Judetului, iata ca surpriza a venit din partea candidatului pentru Primarie, care pe ultima suta de metri s-a dovedit a fi directorul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", Razvan Avram, si nu deputatul Bogdan Ciuca, asa cum se astepta toata lumea.
Se stie ca Portul Constanta este cel mai mare port la Marea Neagra, Dunarea este cel mai mare fluviu din Europa, iar Canalul Dunare-Marea Neagra este cel mai mare canal pe ape interioare din lume".
Apoi a fost aprobat transferul in patrimoniul Consiliului Judetului al unui imobil din strada Domneasca in care isi va face aparitia in curand Euroregiunea Dunarea de Jos.
Cifra se apropie de un million de autovehicule care traverseaza Dunarea pe la Trecere Bac Galati. Camioane, masini, toate acestea trec prin oras.
Cateva luni mai tarziu, firma lui Papadumitru da o lovitura de zile mari si incheie cu Administratia Canalelor Navigabile un contract pentru lucrari de protectie a taluzurilor pe malul drept al Canalului Dunarea Marea Neagra, in valoare de 10.
Din documentul municipalitatii aflam ca primaria a contractat in 2002 un imprumut pentru reabilitarea retelei de epurare a apelor uzate pentru protectia raului Dunarea, de 18,4 milioane de euro.
La vremea aceea, la Sulina era Comisiunea Dunarii, in jurul anului 1860, cand Dunarea a fost motivul pentru care s-a constituit prima structura europeana, structura de administrare si exploatare a Dunarii.
Cea mai importanta modificare se refera la zona de competenta a institutiei, de unde au fost eliminate referirile la Dunarea interioara si bratul Macin, fiind, de asemenea, stabilite noi structuri organizatorice.
google-analytics.com