Cautare

300 de rezultate pentru "dunarea" (3.62 secunde)
Se numea Plaja Soferilor pentru ca aici poposeau masinile in trecere spre Chiciu, unde Dunarea era traversata in drumul catre litoral. ... La 4 km de Calarasi, situat pe malul Borcei, afluent (corect brat - N.N.) al fluviului Dunarea, Complexul Albatros Podul 4 capata intelesul cuvantului deosebit.
Dar, cum vara nu-i ca iarna, iar ploile din ultimele zile au demonstrat cu varf ºi indesat cã apa trece doar dacã are pe unde, Valea oraºului arãta ieri ca in ’79, cand Dunãrea ieºise bine de tot din matcã. Acum, Dunãrea stãtea bine-mersi la locul ei.
In unele zone, Dunarea a secat atat de mult ca poate fi trecuta la pas. Conform cercetatorilor, pana in 2050 frecventa valurilor de canicula se va dubla.
Voiculescu s-a aratat deranjat de acuzatiile din mass-media potrivit carora ar fi fost ofiter de Securitate, ar fi avut legatura cu unele conturi secrete ale lui Nicolae Ceausescu si ar fi pagubit statul roman prin neplata unor marfuri catre fosta intreprindere de comert exterior Dunarea.
energia, Dunarea si am ales sa ma implic in rezolvarea situatiilor critice ale copiilor care au cel putin un parinte plecat in strainatate si care au nevoie de sprijin", a mai afirmat Elena Basescu.
In continuare, Dunarea, aflata la o aruncatura de bat de santier, cu ecosistemul ei extrem de sensibil, este o alta "victima” a lucrarilor de la noul tronson de autostrada.
In schimb, galateanul de rand nu a ramas cu nimic in afara imaginilor de la televizor si a stirilor din ziare In aceeasi zi in care premierul Tariceanu ajungea in Galati, ambasadorul Turciei realiza o vizita oficiala la sediul Centrului Cultural "Dunarea de Jos" (CCDJ).
Probabil pentru a sterge mitul mioritic potrivit caruia "Iliescu e cel mai bun, pentru ca el a dat pensii la amarati”, odata ajuns la Casa Judeteana de Pensii Galati, seful peste ministri, Calin Popescu-Tariceanu, a inmanat decizii de recalculare a pensiilor catre trei pensionari de la Dunarea de jos.
Consilierul local PUR Razvan Avram este director la Centrul Cultural Dunarea de Jos, aceasta institutie se afla in subordinea CJ.
A doua surpriza neplacuta a fost dupa un sfert de ora, cind am aflat ce a zis Eugen Durbaca despre faptul ca nu a fost informat oficial si nu i s-a cerut sprijinul pentru participarea Centrului Cultural Dunarea de Jos la Sarbatoarea Scrumbiei.
Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !! Calarasenii sunt asteptati in numar cat mai mare, din toamna, sa sustina echipele orasului in drumul lor catre performanta !
Prezenta domniei sale la Calarasi a fost ocazionata de disputarea unui meci amical intre echipa de fotbal pe care Gheorghe Hagi o antreneaza, Viitorul Constanta, si echipa locala, Dunarea Calarasi, pe stadionul din municipiul Calarasi.
Inul, Aur, Dunarea. In Manciuria erau inainte de razboi 20.000 de romani. S-au semnalat pescari romani din Primorsk care au cerut azil in Japonia (79).
Prin Dimitrie Cantemir, prin Spataru Milescu (care in China la popasuri da comanda cazacilor sa ii cante Dunare,Dunare”), prin Leon Donici si altii capata niste mari oameni de cultura (35).
Imi place Dunarea si istoria acestor locuri. Sper sa va placa si voua ceea ce voi expune sub marca Pentru Calarasi.
Traian Basescu - care a fost comandant de nava, dar si conducator al Agentiei Navrom din Anvers, in perioada 1987-1989, Theodor Stolojan - care a avut calitatea de specialist pentru Aport Valutar Special (AVS) in Ministerul de Finante inainte de 1989, Dan Voiculescu - despre care au aparut informatii in presa referitoare la relatia sa cu ICE Dunarea, una dintre firmele create special pentru a realiza aport valutar, sunt cele mai notorii personalitati politice care ar putea intra sub incidenta legii lustratiei.
In plus, arhiva Dunarea, cu peste 680 de dosare, a fost transferata integral de la SIE catre arhivele statului, iar arhiva CAER si a fostului Pact de la Varsovia, de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Apararii Nationale au inceput deja sa fie predate arhivelor statului.
Mai mult, pe langa dosarele de politie politica, Consiliul a primit si dosare care tineau de aspecte economice delicate, precum Carpati, Dunarea sau Crescent, asa incat liberalii nu au nici un motiv de a-i acuza pe democrati de dezinteres in chestiunea deconspirarii securistilor.
In mama si in mine, este un neam de hoti de cai, care furau caii din Bulgaria si, cu mainile pe coamele a doi cai, traversau Dunarea pana la noi, la Calarasi, comuna Modelu, pe malul Borcei, unde erau niste pesti - somni - legendari, care mancau nou nascutii!
Era din Calarasi si imi povestea ca trecea Dunarea inot, prin locuri periculoase, pe unde nici barbatii cei mai curajosi nu se incumetau sa treaca.
google-analytics.com