Cautare

300 de rezultate pentru "dunarea" (3.28 secunde)
Gazdele expozitiilor de tricotaje, marochinarie, confectii textile, blana si piele, accesorii, mercerie si mijloace de etalare comerciala si de productie pentru industria usoara vor fi hotelurile "Marea Neagra", "Dunarea", "Caraiman", "Romanta", "Miorita", "Balea" si "Neptun".
Potrivit aceiasi surse, se mai intentioneaza introducerea pe ordinea de zi a unor hotariri privitoare la constructia de locuinte individuale pentru familiile numeroase, asocierea intre municipalitate si o firma privata in vederea construirii unei parcari supraetajate in zona LMK din Tiglina 1, precum si efectuarea de reparatii la instalatiile comune la blocului G4 din cartierul Dunarea.
Absolventii au posibilitatea sa-si gaseasca un job vineri, cu ocazia bursei locurilor de munca Holul Universitatii "Dunarea de Jos" va gazdui vineri, incepind cu ora 9.00, bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiunea, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati, desfasurindu-se simultan si la Tecuci, la Casa de Cultura.
Atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta ca si in anii precedenti de artisti din cadrul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", care vor interpreta piese de muzica populara.
Dunarea, Siretul si Prutul. Seful ISU Galati, col. Viorel Zaharia, a prezentat in cadrul reuniunii de lucru o serie de grafice si explicatii ale fenomenelor produse in timpul inundatiilor in judetul Galati.
Dunarea, Siretul si Prutul. Seful ISU Galati, col. Viorel Zaharia, a prezentat in cadrul reuniunii de lucru o serie de grafice si explicatii ale fenomenelor produse in timpul inundatiilor in judetul Galati.
Santierul Naval Damen - Gelu Stan - PSD - peste 21 de miliarde profit, Electrocentrale Galati - Cristian Istrate - PC - aproape 11 miliarde profit, Profiland - Andrei Lisinschi - PD - peste doua miliarde profit, Dunarea SA - Sandu Traian - PNL - 1,5 miliarde de lei profit, Administratia Pietelor Agroalimentare - dr.
Aceeasi Marie cu alta palarie Intre timp Banca Agricola si-a cesionat creanta in favoarea Fondului National de Restructurare Dunarea, care a cerut fara prea multe menajamente falimentul societatii galatene care dispunea de o suprafata de peste 5.000 ha.
Unul dintre acestea este legat de turismul cultural - istoric, acesta realizandu-se prin amenajarea unui arheodrom, cel de-al doilea aspect fiind axat pe valorificarea apelor termale si a peisajelor pe care le ofera Dunarea", a declarat primarul Ionel Chirita.
In fine, Ionut Vaida, seful Comisiei Economice, Invatamant si Sanatate, a aratat ca activitatea pe anul 2006 a consilierilor care fac parte din aceasta comisie a cuprins, printre altele, avizarea documentelor in vederea initierii unor proiecte de hotarari in colaborare cu Biroul de Integrare Europeana din cadrul primariei (afilierea la Euroregiunea "Dunarea Inferioara", sustinerea proiectului "Mangalia - Centru de Dezvoltare a turismului transfrontalier Romania-Bulgaria", sustinerea proiectului PHARE 2004-2006 Coeziune Economica si Sociala - Componenta proiecte mari de infrastructura regionala "Port Turistic Mangalia").
Pe lista investitiilor importante pe care grupul de firme Profiland le are in derulare sau le va face mai figureaza construirea unui complex comercial in Cartierul Dunarea, in locul fostului service vechi, construirea unei linii de aluco bind.
Dunarea nu ne desparte Alt proiect de informare este si "Pregatirea mediului de afaceri din Dolj - Romania si Vidin - Bulgaria pentru piata unica extinsa;
Creditul va fi structurat in doua facilitati, respectiv 2,49 milioane euro pentru refinantarea contractului de leasing incheiat cu societatea Dunarea SA si 470 de mii euro pentru plata TVA-ului aferent aceluiasi contract de leasing.
"Dunarea este o mare 'autostrada' care face legatura intre noi si Europa de Vest, astfel ca trebuie sa ne folosim de ea.
Si asta pentru ca la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, vineri, incepind cu ora 9.00, se va desfasura bursa generala a locurilor de munca.
„Aceasta zona ar trebui privita ca o euroregiune pe care Dunarea, ca factor de atractie, o uneste“, a explicat Nicola, care e de parere ca turismul în zona se va dezvolta o data cu construirea podului Vidin-Calafat.
Pentru evenimentul desfasurat in holul Universitatii "Dunarea de Jos" au fost contactati 1.514 agenti economici, dar au participat doar 103.
Spre exemplu Viorel Rotila, asistent universitar la Catedra de Filosofie-Sociologie a Universitatii "Dunarea de Jos", ne-a precizat ca, cel putin in ceea ce priveste Galatiul, nu se poate vorbi despre necesitatea importarii de forta de munca:
Rectorul Universitatii "Dunarea de Jos", Viorel Minzu, a declarat ieri ca doar putin peste 30 de profesori universitari cu functii de conducere in cadrul Universitatii - rector, prorector, decan, sef de catedra etc.
Citeva zeci de studenti ai Universitatii "Dunarea de Jos", precum si trecatori interesati, au putut vedea modul in care energia generata de soare a pus in functiune o fintina arteziana, o bicicleta, un elicopter.
google-analytics.com