Cautare

2340 de rezultate pentru "dunarea galati" (3.18 secunde)
Cu toate acestea, Purtatorul de cuvant al Capitaniei Zonale ne-a spus ca, pana in prezent, la Galati, nu au fost inregistrate cazuri de poluare pe Dunare care sa atraga sanctionarea penala.
Tribunalul Galati se va pronunta saptamana viitoare asupra acuzatiilor de discriminare formulate de PD-L Galati la adresa hotararii adoptate de Consiliul Judetului vizand contractarea unui imprumut in valoare de 85 de milioane de lei.
Insa problema este ca, spre exemplu in sudul Moldovei (Galati, Braila, Vrancea sau Buzau) unde puterea calorica este de calitate superiora, pretul gazului este mai mare fata de centrul tarii (in Prahova, Brasov, Covasna si Sibiu).
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
Edilul sef a anuntat zilele acestea ca s-a pregatit intens si si-a stabilit prioritatile pentru Galati. Acesta spune ca nu vrea sa i se termine mandatul al treilea pana nu termina de reabilitatat blocul G4, proiectul ISPA Apa - Canalizare sau Stadionul Dunarea.
Un program de populare a Dunarii cu puieti de sturioni marcati cu cipuri de monitorizare incepe astazi la Galati. ... Programul de repopulare este unul regional, pentru Dunarea inferioara si zona de nord-vest a Marii Negre.
Aceasta strategie identifica bazinul fluviului Dunarea ca un conglomerat cultural, social, de cercetare si dezvoltare;
Galatiul se "mindreste" cu cel mai vechi sistem de canalizare din Romania, care are o vechime de 113 ani, primele colectoare fiind construite inca din anul 1892 Potrivit directorului general al Apa-Canal, Ion Stefan, dintre cele 400 de strazi din Galati, in care sint incluse si aleile, 118 nu dispun la ora actuala, partial sau total, de canalizare.
Dupa preluarea conducerii judetului de catre reprezentantii coalitiei de guvernare a inceput si preluarea noilor functii in consiliile de administratie ale institutiilor din subordinea CJ GalatI Sapte societati din subordinea Consiliului Judetului Galati au, dupa ce Alianta D.A.
Sarbatoarea care a devenit deja o traditie in Galati nu va mai avea loc pe data de 30 septembrie, asa cum se preconizase initial, ci o saptamina mai tirziu.
Si asta pentru ca la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, vineri, incepind cu ora 9.00, se va desfasura bursa generala a locurilor de munca. ... Bursa locurilor de munca se va desfasura concomitent in Galati si Tecuci.
Vicepresedintele PSD Galati, Dorin Meran, i-a solicitat ieri presedintelui filialei locale, deputatul Dan Nica, sa demisioneze din functie si sa-si asume raspunderea pentru esecul alegerilor din 2004.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Acesta este Nicu Zburlea, ales presedinte interimar al TSD Galati. ... Mai mult, voci din interiorul TSD Galati sustin ca adunarea in care a fost ales Nicu Zburlea presedinte interimar al Organizatiei de Tineret a fost nestatutara, citeva nume aflate in pozitii de conducere nefiind convocate la acea sedinta.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
google-analytics.com