Cautare

2341 de rezultate pentru "dunarea galati" (3.14 secunde)
Rezervatia este situata intr-un cadru natural feeric, la 2 kilometri distanta de fluviul Dunarea, pe malul drept al Dunarii, cam in dreptul localitatii romanesti Ciocanesti (judetul Calarasi).
ADEVARUL / Discutii privind cooperarea transfrontaliera cu ambasadorul Republicii Bulgaria, aflat in vizita pe malul Borcei DUNAREA NU NE DESPARTE, CI NE UNESTE!
In primul rand pentru Oltenita, Dunarea a fost punctul major. ... Erau cele doua puncte de atractie- Dunarea, ca sa vedem o activitate vie portuare si Argesul, ca sa ne scaldam.
Poarta energetica spre un univers paralel Orasul Calarasi are o istorie remarcabila si multi scriitori si-au brodat povestile pe marginea firului apei, dar niciunul nu a stiut sau nu a folosit, macar ca sugestie literara, misterioasele tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Sau cine n-a vazut Dunarea facand parcursul ei contra curentului intr-o barca cu motor admirand peisaje de o frumusete rara care taie respiratie dupa respiratie?
Secretarul de stat pentru Ape, din cadrul Ministerului Apelor si Padurilor, Adriana Petcu, participa, marti, 13 noiembrie 2018, la deschiderea Conferintei Regionale dedicata restaurarii habitateleor raurilor pentru fauna piscicola in bazinul fluviului Dunarea si in zona adiacenta Marii Negre, eveniment ce se desfasoara la Hotelul Ramada Nord din Bucuresti.
Se numea Plaja Soferilor pentru ca aici poposeau masinile in trecere spre Chiciu, unde Dunarea era traversata in drumul catre litoral. ... La 4 km de Calarasi, situat pe malul Borcei, afluent (corect brat - N.N.) al fluviului Dunarea, Complexul Albatros Podul 4 capata intelesul cuvantului deosebit.
Dar, cum vara nu-i ca iarna, iar ploile din ultimele zile au demonstrat cu varf ºi indesat cã apa trece doar dacã are pe unde, Valea oraºului arãta ieri ca in ’79, cand Dunãrea ieºise bine de tot din matcã. Acum, Dunãrea stãtea bine-mersi la locul ei.
In unele zone, Dunarea a secat atat de mult ca poate fi trecuta la pas. Conform cercetatorilor, pana in 2050 frecventa valurilor de canicula se va dubla.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ.
26, in forma initiala, arata ca membrii Consiliului Local nu pot fi directorii la unitatile Consiliului Judetului Galati. ... Consilierul local PUR Razvan Avram este director la Centrul Cultural Dunarea de Jos, aceasta institutie se afla in subordinea CJ.
In cadrul subprogramului Investitii in Servicii Sociale 2003, finantat de Ministerul Dezvoltarii si Prognozei, a fost implementat proiectul "Centru de gazduire pe perioada temporara pentru copiii proveniti din familii aflate in dificultate", aplicant principal fiind Consiliul Judetului Galati, avind ca scop crearea infrastructurii necesare constituirii unui centru de gazduire care sa ofere servicii specializate acestei categorii de copii.
Socialistul francez a participat la o serie de intrevederi cu studentii Universitatii Dunarea de Jos, cu unii lideri de sindicat din Galati, precum si cu reprezentantii asociatiilor si cu persoane cu handicap, mai ales ca 2007 a fost declarat anul egalitatii de sanse.
Organizatia de femei a filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal Galati a avut ieri o actiune de informare intitulata "Sanatatea femeii - sanatatea familiei", care a avut ca punct terminus informarea femeilor privind riscurile aparitiei cancerului de col uterin sau mamar si necesitatea de a se prezenta la medic pentru a-si face investigatii din timp.
Ma voi ocupa sa fie trecuta direct in bugetul de stat aceasta sosea de centura, astfel incat, in maxim doi ani de zile, tot acest trafic sa fie scos din Galati", spune Dan Nica.
Municipiul Galati se va mindri in cursul acestui an cu o investitie importanta facuta in zona SC INTFOR care va conduce la crearea a 50 de locuri de munca.
Ieri a fost lansat proiectul piatei de gros de pe Calea Basarabiei - cooperare transfrontaliera in domeniul comertului cu produse agroalimentare in euroregiunea Dunarea de Jos, zona Galati - Cahul.
Iar ne-au luat-o brailenii inainte Seful Inspectoratului Judetean in Constructii (IJC) Galati ne-a facut cunoscut ca, datorita faptului ca institutia "traieste" dintr-un procent din incasarile care se fac de pe urma investitorilor si a investitiilor facute de acestia, a reusit sa faca o comparatie.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati pune la dispozitie in saptamana 4-11 septembrie un numar de 84 de locuri de munca, fapt ce situeaza Galatiul in randul judetelor unde este disponibil un numar mic de joburi.
Calitatea aerului din municipiul Galati a fost si va fi una dintre problemele fierbinti, atit pentru mass-media, cit si pentru locuitorii municipiului. ... Pentru determinarea nivelului de poluare a Combinatului s-a ales totusi o locatie, si anume pe Bulevardul Dunarea nr.
google-analytics.com