Cautare

1159 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu" (8.10 secunde)
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Printre prioritatile activitatii de lobby ce urmeaza a fi desfasurata in cursul acestui an de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si respectiv ale organizatiei teritoriale din judetul nostru a acestei federatii patronale - Patronatul IMM Constanta - se numara simplificarea administratiei fiscale prin trecerea la declaratii de TVA anuale pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si amnistierea de taxe si impozite a veniturilor scoase la suprafata si aduse in tara pe parcursul anului 2005.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Iulian Dobrea, ne-a declarat ca 70% dintre ele vor disparea, o parte dintre detinatorii unor astfel de utilaje luind singuri decizia de a renunta la afacere. ... Iulian Dobrea.
Societatea furnizoare de agent termic din localitate, Rominterm, continua si zilele acestea probele "la rece" la calorifere si instalatiile exterioare, urmand ca, in cursul week-end-ului, sa inceapa, pe "bucatele", si furnizarea caldurii.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
Surse din interiorul societatii ne-au spus ca oamenii sint decisi sa nu mai lucreze daca nu-si primesc repede salariile si bonurile de masa ce nu le-au mai fost acordate de la inceputul anului 2006. ... Nu s-a lucrat la Commet nici joi, si nici vineri.
Agricultura si cei care o profeseaza sunt doua dintre elementele care au mare nevoie de ajutor in aceste momente, mai ales dupa ce am aderat in Uniunea Europeana.
Incantati ca au scapat de cozile din fata ghiseelor, multi galateni au ales sa-si platesca facturile la utilitati prin intermediul bancomatelor, insa fara a cunoaste valoarea comisioanelor retinute de banci in cazul acestor operatiuni.
Logicom, firma din Germania care a incheiat un contract de 21 milioane de euro cu Commet, societatea tecuceana producatoare de constructii metalice, a amenintat cu retragerea comenzii daca cei aproximativ 300 de angajati nu-si vor relua activitatea.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
Majoritatea bancilor au ridicat exorbitant dobânzile si comisioanele la creditele vechi. ... Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
Daewoo Mangalia Heavy Industries si Santierul "2 Mai", tot din Mangalia. In sedinta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta de joi seara, ca urmare a propunerilor, a fost votata sustinerea fostului deputat Laurentiu Mironescu (foto) in Consiliul de Administratie al DMHI, alaturi de Lidia Turcu si Iulian Dragoi.
Cu o rata anuala de crestere a investitiilor alocate infrastructurii de 30% pana in 2012, Romania are cea mai dinamica piata de constructii de drumuri din regiune, fiind urmata de Rusia si Slovacia, care si-ar putea majora sumele destinate infrastructurii cu 25% si, respectiv, 20% pe an in urmatorii patru ani.
"Conform traditiei, in aceasta perioada organizam Ziua Intreprinzatorului care va avea loc in acest an intr-un cadru inedit alaturi de intreprinzatori bulgari", a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta. ... "Suntem convinsi ca Expozitia de Yachturi, care are loc in aceeasi perioada, va trezi si mai mult interesul.
Catre sfarsitul anului in curs o mare parte din intreprinderile mici si mijlocii (IMM) din Romania vor intra in incapacitate de plata, a declarat, pentru "Replica" Iulian Groposila (foto), presedintele Patronatului IMM (PIMM) Constanta.
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
Rosca-Stanescu sustine ca exista un lot de jurnalisti incomozi de prim rang care sunt supravegheati permanent si ilegal de serviciile secrete;
Pentru CSM Craiova, medaliile de aur au fost obtinute de Dragos Berendei (tineret, 20 de kilometri), iar Georgiana Enache a urcat de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, la tineret individual (20 km) si cu echipa, alaturi de Melania Ruican si Gabriela Manolache.
google-analytics.com