Cautare

2935 de rezultate pentru "dezvoltare" (3.73 secunde)
In 2007, in domeniul mediului, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia, vor putea fi accesate peste 4,4 milioane de euro.
Ca dezvoltare economica, Oltenia este cu mult in urma Bucurestiului. ... In frunte este Bucurestiul, in dezvoltare cu mult peste media nationala. ... Fondurile structurale vor fi alocate in functie de gradul de dezvoltare al judetelor din fiecare zona.
Planurile de dezvoltare a carierei ar trebui concepute de catre firma in asa fel incat tu sa poti progresa de la un entry level job. ... Trainingurile, programele de dezvoltare personala si profesionala ajuta un angajat sa isi dezvolte abilitatile si competentele profesionale.
Informatia vine de la Girgio Ficarelli, de la Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti, citat de Euractiv, care a aratat ca cele trei programe returnate sunt cel de crestere a competitivitatii, cel de transport si cel de dezvoltare regionala.
Calcularea indicatorului agregat al nivelului de dezvoltare economico-sociala s-a realizat pe baza mediei rangurilor tarilor in functie de 12 indicatori:
Nici unitatile din cercetare-dezvoltare în agricultura nu stau bine din punct de vedere financiar. Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Simnic are debite cumulate de 105, 24 miliarde de lei vechi, iar Statiunea de Dezvoltare Pomicola Craiova - 28,91 miliarde de lei vechi.
Constructorii doljeni au cheltuit aiurea circa 17 miliarde de lei vechi în cadrul investitiilor realizate prin Proiectul de Dezvoltare Rurala, spune Sorina Georgescu, coordonator pe judet al programului.
Pana in luna iunie a.c., eventualele modificari ale masurilor Programului national de Dezvoltare Rurala efectuate de catre Comisia de la Bruxelles vor fi facute publice. ... Zonele rurale sunt ideale pentru a incepe o afacere prin intermediul programului national de dezvoltare.
Constructorii doljeni au cheltuit aiurea circa 17 miliarde de lei vechi în cadrul investitiilor realizate prin Proiectul de Dezvoltare Rurala, spune Sorina Georgescu, coordonator pe judet al programului.
Astfel, Patronatul Interprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, in parteneriat cu Institutia Prefectului Constanta si Institutia Prefectului Tulcea, alaturi de Agentia pentru Dezvoltare Economica, Regionala si Investitii din orasul Dobrici - Bulgaria, au infiintat in aceasta perioada doua proiecte pentru fermierii dobrogeni, "We are consumers" si "Eurofarmers for Euro Market".
La finele discutiilor purtate, ieri, reprezentantii guvernelor Serbiei, Croatiei, Sloveniei, Italiei si Romaniei au aratat ca accepta conceptul de act constitutiv al Companiei de Dezvoltare a Proiectului, prezentat de delegatia croata.
Sondajul a evidentiat ca firmele mici si mijlocii si-au schimbat perceptia in ce priveste oportunitatile de dezvoltare, in urma aderarii la UE.
"Turismul romanesc ar putea fi relansat in special prin intermediul fondurilor structurale europene, dispuse pe trei directii, respectiv promovare, dezvoltare turistica si dezvoltare rurala", a aratat Iacobescu.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) avertizeaza agricultorii sa fie atenti la selectarea consultantului pentru intocmirea proiectelor de obtinere a unor fonduri UE de dezvoltare rurala, intrucat unele firme practica comisioane prea mari, de 10-15% din valoarea investitiei.
Masurile prevazute în Programul National pentru Dezvoltare Rurala au facut primarii sa viseze la sate europene, cu infrastructura moderna si parcuri.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va monitoriza cu atentie pentru fiecare proiect nivelul de cheltuieli aferente alcatuirii documentatiei necesare obtinerii finantarii nerambursabile prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de organism intermediar pentru Programul Operational Regional, a lansat ieri licitatia de proiecte pentru axa prioritara II - „Îmbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale“.
Nu numai in Romania, ci si in Albania si Republica Moldova, ponderea sumelor trimise din strainatate catre regiunile rurale este la fel de mare, potrivit unui studiu realizat de Fondul International pentru Dezvoltare Agricola din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite.
La nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, obiceiurile alimentare sunt însa diferite.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a achitat, pana in prezent, beneficiarilor Programului SAPARD peste un miliard de euro, potrivit unui comunicat de presa emis, luni, de catre agentie.
google-analytics.com