Cautare

2935 de rezultate pentru "dezvoltare" (2.77 secunde)
Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a achitat integral, pana in prezent, 158 de proiecte depuse in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) cu o valoare totala de 2. ... Amintim ca alocarea financiara a UE pentru Dezvoltare Rurala, acordata Romaniei, in perioada 2007-2013, este de 8.
Scadere s-a regasit in toate regiunile de dezvoltare, cele mai importante fiind in Bucuresti-Ilfov (-380 autorizatii), Sud-Muntenia (-304 autorizatii), Sud-Est (-203 autorizatii) si Nord-Est (-190 autorizatii). ... In celelalte regiuni de dezvoltare s-au inregistrat cresteri foarte mici ale numarului de autorizatii eliberate pentru construirea de cladiri rezidentiale.
Conform acestuia, decizia de vanzare a companiei a fost luata pentru ca nu mai existau posibilitati de dezvoltare, cei de la Adevarul Holding fiind interesati de acest brand. "Am vandut pentru ca nu mai aveam posibilitate de dezvoltare.
Lista de proiecte de dezvoltare urbana pentru care Craiova a solicitat finantarea de 96 de milioane de euro, pe axa poli urbani de crestere a Programului Operational Regional, va fi extinsa cu cateva "rezerve", care pot fi folosite la nevoie, a aratat ieri reprezentantul Primariei Craiova in programul de finantare a planurilor integrate de dezvoltare, Mircea Diaconescu.
"Guvernul ar putea sa acorde o serie de facilitati printre care si reducerea accizelor la motorina pentru agricultura, plata calamitatilor naturale altele decat cele inscrise in polita de asigurare, stimulente pentru cresterea pasarilor si animalelor", a declarat Dumitru Meila, directorul coordonator al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Despre un nou acord cu FMI Seful statului spune ca este de acord ca Romania sa imprumute bani de la FMI si in 2011, daca sumele vor fi directionate strict catre dezvoltare, iar societatea isi limiteaza cheltuielile la cat produce.
Cele patru proiecte ale CJ vizeaza modernizarea Spitalului Judetean, a drumului Suharau-Oroftiana si a doua unitati medico-sociale, in timp ce proiectul de la Dorohoi prevede reabilitarea sediului Directiei de Asistenta Sociala si un plan integrat de dezvoltare urbana.
Sorin Danilescu preluase, de la 1 ianuarie, managementul companiei Intact Interactive, inlocuindu-l pe Augustin Roman, care a redevenit director de dezvoltare la toate site-urile de sub umbrela GSP.
Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
Fara dezvoltare economica, Romania este amenintata de colaps economic, au avertizat miercuri vicepresedintii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) Constantin Savu si Constantin Bostina, citati de Agerpres. ... Concluzia trasa de Constantin Savu a fost ca fara dezvoltare economica, colapsul Romaniei nu este departe.
euro pentru agricultura si dezvoltare rurala) pe care UE le-a pus deoparte pentru Romania. Ceea ce ar trebui sa fie un avantaj enorm pentru dezvoltare (apartenenta la UE) devine un handicap.
Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, lansat miercuri, cuprinde proiecte in valoare de 200 milioane euro, potrivit primarului general Sorin Oprescu. ... Principalul obiectiv al Planului Integrat de Dezvoltare Urbana este acela de a recupera centrul Bucurestiului ca zona de interes pentru bucuresteni si pentru investitori.
La porumb si la floarea-soarelui lucrurile merg, in general, bine, doar seceta creeaza o stare de disconfort si un dezavantaj pentru pregatirea terenului pentru insamantari", a declarat pentru Agerpres seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Timis, Tiberiu Lelescu.
Secretele unor afaceri de succes Calin Huma, director de dezvoltare in cadrul Porthsmouth Aviation si reprezentant Rolls Royce in Romania, a declarat ca programul de intalniri cu oamenii de afaceri locali este unul amplu.
Cu toate acestea, printr-o politica interna riguroasa si o strategie de vanzari bine elaborata, "echipa Puratos este decisa sa continue cu maxima determinare efortul de consolidare a pozitiei sale pe pietele in care este prezenta, precum si politica sustinuta de dezvoltare a organizatiei", adauga oficiali din cadrul companiei.
Inovatia nu inseamna sa ai un departament de cercetare si de dezvoltare in firma, ci sa nu iti fie frica de schimbare si sa transmiti acest lucru colegilor si angajatilor tai.
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Inovatia nu inseamna sa ai un departament de cercetare si de dezvoltare in firma, ci sa nu iti fie frica de schimbare si sa transmiti acest lucru colegilor si angajatilor tai.
in Planul de Dezvoltare Nationala si Regionala sa facem si noi un tunel prin Carpati, ca m-am cocotat prin Oituz, aseara tarziu, si mi-am dat seama ca la cati mineri a avut tara asta noi n-am facut un tunel prin Carpati, rutier, ca sa mai scurtam drumurile astea, sa mergem mai bine", i-a cerut Cosma lui Dragnea.
• Bugetul pentru anul 2013 este un buget de dezvoltare, statul cheltuind cu 15 mld de lei mai mult decat in 2012, ceea ce reprezinta un impuls pentru economie.
google-analytics.com