Cautare

207 de rezultate pentru "deranjamente tel" (3.43 secunde)
Ayelet Nir economist la IBI Brokerage House din Tel Aviv a declarat ca in Israel este mai important sa existe un ministru de finante "care sa poata trata cu politicienii" in Parlamentul foarte divers mai degraba decat unul cu o solida experienta in economie.
Pentru informatii suplimentare in domeniul evidentei persoanelor, va puteti adresa Compartimentului Relatii Publice, din cadrul Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj, prin intermediul numerelor de telefon prezentate in antet - persoana de contact: consilier Ungureanu Andreea, tel: 0768.102.712.
Bannerele social-democrate sunt menite sa atraga in primul tinerii, semn ca Ponta si-a facut un tel nu doar din reformarea partidului, ci si din intinerirea lui.
PD-L blocheaza lucrarile Senatului fara motiv temeinic si legal. Singurul lor tel este acapararea puterii calcand in picioare democratia si bunul simt.
Situatie similara la Tel Aviv. Ambasador este Edward Iosiper iar consilier diplomativ este Tatiana Iosiper. Un alt exemplu este Roma, unde ambasador este Razvan Victor Rusu, iar Livia Alexandrina Rusu este consilier diplomatic.
Basescu are ca tel distrugerea Parlamentul bicameral, ceea ce este imoral si antidemocratic. Din fericire telul malefic basescian este irealizabil in acest mandat:
Persoana de contact: Nicoleta Manaloiu, Comisia pentru egalitatea de sanse, Tel: 021.401.27.35 sau e-mail: [email protected]
Cat timp am avut un tel comun, un proiect asumat de catre toti politicienii si membrii societatii, cum a fost aderarea la NATO sau UE, Romania a mers inainte", a mai mentionat Geoana.
PSD spera 51% din voturi la viitoarele alegeri parlamentare Rivalitatea dintre liderii PSD si PNL nu le permite acestora sa-si puna serios problema debarcarii detestatului Cabinet Boc. Declarate tel comun, alegerile anticipate sunt clamate pe doua voci distincte.
Evident ca, la vremea respectiva, intr-un cor, toti reprezentantii statului si-au asumat acest angajament de a face reformele, cu aceste costuri, in scopul unui tel mult mai important:
Nu e clar daca Udrea a fost de la inceput aleasa pentru un tel mult mai important decat si-ar fi imaginat oricine, pe atunci.
De ce ar subordona liderii PSD si cei ai PNL interesele personale si de partid, unui tel national? S-au schimbat atat de mult Nastase, Voiculescu sau Tariceanu, incat sunt decisi sa se sacrifice pe altarul nevoilor populatiei?
In iulie si august 1944, Natiunea sa, aflata sub dominatia unui regim dictatorial asupra caruia Regele nu avea niciun control, aliindu-se cu agresorii germani, el, Regele Mihai I, a reusit sa dea tel, directie si inspiratie fortelor interne, necoordonate pana atunci, care se opuneau conducerii dictatorului.
Acest elan destructiv este pus in slujba unui singur tel: exercitarea arbitrara si autoritara a puterii, pentru atingerea unor obiective care nu au nimic in comun cu interesul national.
Dar, dincolo de aceste diferente, exista un tel comun - interesul national si caile de progres ale Romaniei. Si se pot gasi acele platforme care sa adune abordarile liberale cu abordarile social-democrate‘‘, a aratat Ion Iliescu.
Spre edificarea romanului, in privinta a ceea ce ne asteapta, ziarele extremiste din Tel Aviv au titrat in acele zile (23-24 noiembrie):
Deciziile pe care le ia, fundaturile prin care a impins PNL, tot ce face si fumeaza e subordonat marelui sau tel de a deveni presedinte al Romaniei.
De asemenea, in lumina noului Dosar Tel Drum, Oprea - care este informat, punctual, de situatia din PSD, prin intermediul apropiatului sau Eugen Nicolicea, presedintele comisiei Juridice din Camera Deputatilor - este convins ca Liviu Dragnea va pierde curand sefia partidului.
Ilan Laufer a mai sustinut ca, la comanda presedintelui Iohannis, i s-ar pregati un dosar penal si a adus si in discutie opozitia sefului statului in privinta mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.
Numarul TEL VERDE este 0800.800.267 si poate fi accesat in permenenta, indiferent de zona geografica. De asemenea, cei interesati pot dezbate teme de actualitate din domeniul concurentei si ajutorului de stat in cadrul unui forum de pe siteul institutiei:
google-analytics.com