Viorela Grecu scrie pe ImpactNews ca imediat dupa schimbarea macazului in PSD, noul presedinte Victor Ponta a dat ordin la recrutare intensa. De altfel, liderul social-democratilor a sustinut inca din prima zi de cand a devenit presedinte ca oamenii care vor intra in partid sunt mult mai importanti decat tradatorii care au migrat la asa-zisii independenti si la PD-L. Prin urmare, ziarele, site-urile si blogurile au fost umplute de reclame cu trandafiri si mesajele "PSD pe un drum nou", "Vino in PSD acum".
Bannerele social-democrate sunt menite sa atraga in primul tinerii, semn ca Ponta si-a facut un tel nu doar din reformarea partidului, ci si din intinerirea lui.
Interesant este faptul ca primele ziare in care au aparute reclamele PSD-ului sunt fix din judetele controlate de apropiatii lui Ponta, respectiv din Constanta lui Mazare si Vrancea lui Mitrea.
De asemenea, recrutare se face si pe site-ul formatiunii, la rubrica "Inscrie-te".
Pe de alta parte, pe internet, pe langa publicitatea cu pricina, au aparut si sondaje in care participantii pot sa raspunda la intrebarea "Crezi ca Victor Ponta va ajunge presedintele Romaniei in 2014?".
Ponta a inceput in forta, PSD redescopera militantismul de stanga.