Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.

Am fost curiosi sa vedem cite rezultate gaseste un motor de cautare, pe Internet, atunci cind treci in bara de cautare numele parlamentarilor galateni. Metoda a fost foarte simpla si este la indemina oricarei persoane care are un calculator conectat la Internet. Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.

Emil Strunga

Deputatul liberal este prezent in paginile virtuale ale Camerei Deputatilor cu numeroase interpelari si declaratii politice. Sustinerea Legii Cultelor i-a adus parlamentarului o buna mediatizare in diferite publicatii, fie ele ziare locale sau nationale sau reviste de profil. Emil Strunga este prezent si pe site-ul Institutului de Politici Publice unde, intr-o analiza facuta asupra mandatului sau, apar date privind activitatea parlamentara. Astfel in dreptul deputatului galatean apar urmatoarele date: luari de cuvint in plen - 43, initiative parlamentare - 10, intrebari si interpelari - 1. Deputatul liberal se afla pe locul 17 in ceea ce priveste prezenta la vot. De asemenea numele deputatului apare in referiri legate de activitatea parlamentara cu multe relatari ale luarilor sale de pozitie. Deputatul mai este prezent pe site-ul Fundatiei "Aleg" si pe alte site-uri care detaliaza structura Parlamentului sau lista candidatilor din 2004. Numele deputatului apare si pe un site pe care sint trecuti demnitarii care au sponsorizat Concursul National "Comorile Romaniei", alaturi de mai toti deputatii din Galati.