Cautare

2463 de rezultate pentru "dascalu constantin" (6.73 secunde)
Dan Fatuloiu, inlocuit cu Ioan Dascalu Secretarul de stat in MAI Dan Fatuloiu a fost inlocuit de Ioan Dascalu, care ocupa in prezent functia de Atasat de Interne la Ambasada Romaniei din Marea Britanie.
Daca in aprilie, pentru ca vine Pastele, vanzarile nu vor scadea, din mai si iunie este clar ca vanzarile vor fi mai reduse“, a declarat Romulus Dascalu, presedintele Organizatiei Patronale a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice - GARANT, in cadrul unui seminar international cu tema “Taxarea alcoolului si bauturilor alcoolice in Romania in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana“.
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Constantin Brancusi, unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului 20, este omagiat, an de an, la aniversarea nasterii sale, 19 februarie, printr-o zi dedicata, respectiv Ziua Brancusi, marcata la nivel national incepand din anul 2016.
1 din Poiana Mare si al celei din Tunarii Vechi, Constantin Caldararu. ... Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj, a precizat ca in mod legal, fara o hotarare de CL care sa transfere banii scolilor, doar primaria poate demara procedurile de licitatie.
Tot cu atat se lauda si liberalul Constantin Nistor, insa la capitolul masini, alesul a bifat o Dacie 1310 cumparata in 1985. ... Formularul de declaratie a fost cerut si de vicepresedintele consiliului, Constantin Dascalu, care a precizat ca a obtinut dividende de pe urma actiunilor detinute la SIF Oltenia.
Roxana Popa) Calin Popescu Tariceanu pregateste lovitura de gratie pentru Daniel Constantin. ... In prezent, partidul este condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, in calitate de copresedinti, ALDE rezultand din fuziunea Partidului Liberal Reformator, infiintat de Tariceanu, cu Partidul Conservator.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca, pentru o impartire corecta a banilor, Directia Generala a Finantelor Publice Dolj va trebui sa colaboreze cu CJ Dolj, institutie care cunoaste mai bine problemele din judet.
Constantin Dascalu, presedintele PC Dolj, a precizat ca problema va fi discutata la nivel national, unde Doljul este reprezentat de senatorul Irinel Popescu. ... Pe 16 decembrie, la Consiliul National se va analiza aceasta problema, iar filiala il are ca reprezentant pe senatorul Irinel Popescu", a spus Constantin Dascalu.
Constantin Dascalu, vicepresedinte pe probleme economice al CJ, a dat ca exemplu situatia comparativa din invatamant, unde unele localitati au primit mai multi bani decat au cerut din cauza ca anul trecut au cheltuit foarte multi bani.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati. ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila: ... Constantin Fratila:
Vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca, in functie de nevoile comunelor, administratia judeteana va vira in avans bani in contul comunelor afectate de inundatii din cotele de echilibrare.
Cu gandul la cei care isi petrec Pastele pe camp, in corturile armatei, a fost si vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu, care a avut cam acelasi program cu cel al sefului din consiliu. ... Azi (ieri - n.r.) voi merge iar pe teren", a spus Dascalu.
Vicepresedintele pe probleme economice din CJ Dolj, Constantin Dascalu, detine 59.000 de actiuni la SIF Oltenia, estimate de acesta la 750 de milioane de lei, si este asociat la alte doua societati comerciale, unde detine 24,5%, respectiv 9% din actiuni.
Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj, a declarat ca desi fondul de protocol este sarac, conducerea consiliului incearca sa se incadreze in el.
În replica la afirmatiile lui Stoica, liderul PC Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca asemenea afirmatii sunt de „neimaginat“ la un politician, iar PLD are de demonstrat forta sa în alegeri. ... Noi avem 100 de alesi locali, dânsii au de demonstrat forta în alegeri“, a spus Dascalu.
Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. ... Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. ... Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
Mihaita Calimente (PNL) si Constantin Dascalu (PDL). ... Imediat, a izbucnit cearta intre Calimente si Dascalu, care a fost "imbrancit usor" de liberal.
google-analytics.com