Cautare

2463 de rezultate pentru "dascalu constantin" (3.50 secunde)
Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj, a declarat ca desi fondul de protocol este sarac, conducerea consiliului incearca sa se incadreze in el.
În replica la afirmatiile lui Stoica, liderul PC Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca asemenea afirmatii sunt de „neimaginat“ la un politician, iar PLD are de demonstrat forta sa în alegeri. ... Noi avem 100 de alesi locali, dânsii au de demonstrat forta în alegeri“, a spus Dascalu.
Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. ... Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. ... Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
Mihaita Calimente (PNL) si Constantin Dascalu (PDL). ... Imediat, a izbucnit cearta intre Calimente si Dascalu, care a fost "imbrancit usor" de liberal.
Constantin Dascalu, vicepresedinte CJ Dolj, a declarat insa ca pentru proiect va fi organizat un concurs de idei prin care va fi stabilita destinatia finala a terenului.
Printre nemultumirile exprimate de Constantin Fratila in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 17 martie a.c. ... Insa, dupa cum a declarat, Constantin Fratila planuieste sa riposteze prin sesizarea institutiilor abilitate.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Constantin Contac nu mai este presedinte al Consiliului Judetean (CJ).
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Numit interimar la conducerea municipalei democrat-liberale, fostul pesedist a fost inlocuit cu europarlamentarul Constantin Dumitriu. ... "Cred ca va fi liniste acum" Vinerea trecuta Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Galati a decis sa-l schimbe pe Marius Necula din functia de presedinte interimar al organizatiei municipale cu europarlamentarul Constantin Dumitriu.
Printre cei sarbatoriti s-au numarat primarii Constantin Radu (Amzacea), Constantin Bentea (Baraganu), Constantin Cinpoiasu (Girliciu), Gheorghe Constantin Grameni (Mihai Viteazu) si Florin Constantin Micu (Tuzla). ... "Azi toata ziua sunt imparat, ca de maine vine criza", a declarat ieri, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Constantin Radu, primarul comunei Amzacea.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a declarat ca este foarte important pentru mediul de afaceri ca sa existe in fiecare judet al tarii un Consiliu de Export.
Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri. ... Prin dorinta lor acerba din ultimele doua zile de a-l apara pe Emil Constantin si de a-l acuza pe Iulian Birsan de implicarea politicului au cazut in ridicol.
Naistul Gheorghe Zamfir, cantaretul de muzica usoara Mihai Constantinescu si cantaretul de muzica populara Ionut Dolanescu vor candida la alegerile parlamentare din noiembrie pentru Partidul Verde, a anuntat, ieri, Constantin Dumitrescu, presedintele organizatiei de Bucuresti a verzilor.
Dupa investirea in functia de ministru al Administratiei si Internelor i-ati promovat pe chestorul Ioan Dascalu (suspectat de sindrom de autism) in functia de secretar de stat (prim-adjunct al ministrului) in Ministerul Administratiei si Internelor si pe chestorul Alexandru Tanco (suspectat de acte de coruptie) in functia de adjunct al sefului Inspectoratului General de Politie, ambii detinand in ultimii ani functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad si fiind cunoscuti ca apropiati ai dumneavoastra si ai primarului Gheorghe Falca (care a fost coleg de facultate cu Dascalu la Institutul Politehnic din Timisoara).
Cu aceasta ocazie, Romulus Dascalu, presedintele Asociatiei producatorilor de Alcool si Bauturi Spirtoase GARANT, si-a aratat nemultumirea fata de taxa de viciu pe care Ministerul Sanatatii o va introduce din 2006. ... Potrivit lui Dascalu, in Romania evaziunea fiscala in alcool reprezinta cam 60% din piata.
Potrivit presedintelui Patronatului Garant (patronatul alcoolului), Romulus Dascalu, aceasta reglementare legislativa este de natura sa conduca la o evaziune fiscala in domeniul produselor alcoolice de peste 80%.
"Exista o decizie la nivelul conducerii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADR) ca, incepand din 2008, toate drumurile de categoria 1, 2 si 3 sa se construiasca din bitum cu polimer", a declarat directorul de Intretinere in cadrul CNADR, Florin Dascalu.
google-analytics.com