Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (5.05 secunde)
Casa de Asigurari de Sanatate il are ca manager pe pesedistul Daniel Bondoc, ginerele Sperantei Vana, fosta directoare a Casei. ... La eveniment au luat parte prefectul judetului, Daniel Sarpe, subprefectul Virgil Panduru si directorul de cancelarie, Adrian Zaharia.
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
Daniel - A, si inca ceva. ... Daniel - Basescu merge la chefuri si cu sotia, si cu amanta... iar sotia n-are nimic impotriva.
Ieri a fost publicata in "Monitorul Oficial" al Romaniei hotararea Guvernului Boc de a-l numi in functia de subprefect pe comisarul Garzii Financiare, Daniel Moruzi.
Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat miercuri, la dezbaterea motiunii simple a PNL pe Educatie, ca Daniel Funeriu este "formal" ministru, adevaratul conducator al ministerului fiind consilierul sau, Melania Mandas Vergu.
Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu (PC) a solicitat conducerii acestei camere sa analizeze oportunitatea demararii procedurii de suspendare a lui Traian Basescu, a declarat vineri, pentru NewsIn, presedintele PC Daniel Constantin. ... Este un demers pe care l-a depus, repet, senatorul Dan Voiculescu", a afirmat Daniel Constantin.
Adevarul noteaza opinia analistilor politici Adrian Moraru, director adjunct al Institutului de Politici Publice (IPB), si Daniel Barbu, privind lipsa de incredere a populatiei in politicieni.
Liderul PC, Daniel Constantin a anuntat luni ca partidul sau va incerca, pana in primavara anului viitor, sa constitue la Camera un grup parlamentar propriu prin racolarea unor deputati nemultumiti de la PDL si UNPR.
Ruta profesionala trebuie sa fie o ruta a succesului in viata‘, a explicat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, la finalul sedintei de Guvern de miercuri in care s-a adoptat proiectul de lege.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Senatorul Daniel Savu a sustinut o declaratie politica in Senat, pe care o puteti citi in continuare. 'L-am condus ieri pe ultimul drum pe Adrian Paunescu.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat, vineri, ca senatorul Ion Vasile (fost PSD) s-a alaturat conservatorilor, urmand sa conduca interimar organizatia judeteana din Buzau.
Anterior, Antonescu si Daniel Constantin, ca lideri ai ACD au semnat documentul care statueaza alianta dintre ACD si PSD. ... Am incredere in aceasta alianta", a spus presedintele PC, Daniel Constantin.
In intentie exista sa vina si cei trei lideri nationali ai formatiunilor din USL-Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin," a precizat Cornel Popa.
Un bun discurs a avut, azi, Daniel Constantin, presedintele PC, de exemplu: ... El a clarificat declaratia lui Daniel Constantin privind candidatura la primaria capitalei:
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
La randul sau, presedintele PC Daniel Constantin a facut trei observatii legate de acest Congres al PDL. ... Nu am vazut altceva decat un angajament ferm ca va continua masurile aberante de saracire a populatiei, de incalcare a drepturilor pensionarilor, a profesorilor, a categoriilor afectate", a declarat Daniel Constantin.
Parlamentarii Uniunii Social Liberale vor depune marti, in Parlament, o noua motiune pe tema etnobotanicelor, cu un alt titlu, a anuntat, luni, presedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin.
Decizia apartine Comisiei juridice a Camerei Deputatilor care a modificat in acest sens Legea referendumului, la initiativa deputatilor PDL Daniel Buda, Gabriel Andronache si Mircea Toader.
Presedintele PC, Daniel Constantin, a explicat ca Biroul Politic al partidului a hotarat ca PC sa candideze separat si sa-l sustina la primaria municipiului pe Tudor Ciuhodaru.
google-analytics.com