Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (3.51 secunde)
Este stiut faptul ca cererea de revocare a lui Doru Tulus a provocat discutii aprinse in contradictoriu intre ministrul Justitiei si procurorul general al DNA, Daniel Morar.
Fruntasul liberal i-a luat apararea lui Daniel Daianu, prezent pa lista neagra a Coalitiei pentru un Parlament Curat. "In ceea ce-l priveste pe domnul Daniel Daianu, lucrurile sunt foarte clare si din punct de vedere juridic, si din punct de vedere formal, si moral.
Proiectele energetice precum Nabucco, in care este implicata si Romania prin Transgaz, ar trebui realizate la un nivel european si finantate din bugetul UE, a declarat luni europarlamentarul Daniel Daianu.
Premierul a mai facut referire si la perioada anterioara administrarii orasului de catre primarul liberal, Ion Nutu."Ceea ce s-a intamplat in 2000-2004 la Rosiorii de Vede, cand a fost primar Fierascu Daniel (PSD), este inacceptabil.
Daniel Barbulescu, Florin Paraschiva si Stefan Parlea, toti trei detinand importante functii in PSD Olt, iar Nicolae Stan este chiar primar in comuna Colonesti din partea PSD.
Consultarile de la Cotroceni au loc, pe 12 iulie, data la care expira mandatul sefului DNA Daniel Morar si cu o zi inainte de intrunirea Camerei Deputatilor in sesiune extraordinara pentru a vota asupra cererii de incepere a urmaririi penale a deputatilor PSD Adrian Nastase si Miron Mitrea.
Deputatul PD-L Daniel Buda considera ca refuzul PSD de a semna motiunea de cenzura "Educatia ramane.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat joi pentru Mediafax despre mentinerea lui Daniel Morar in functie, ca Traian Basescu doreste sa-si mentina "haitasii" la DNA si sa creeze, prin intermediari, o imagine buna institutiei, intr-un an cu campanie electorala prezidentiala.
Potrivit procurorului sef Daniel Morar (foto), din cele 783 persoane trimise in judecata 284 au detinut functii importante: ... Cu toate acestea, Daniel Morar a subliniat ca considera prea blande santiunile aplicate de judecatori faptelor de coruptie.
, un nou sef, in persoana lui Daniel Learciu - de altfel persoana anuntata de PD-L Constanta ca fiind sustinuta pentru preluarea functiei mai-sus amintita.
Hillary Clinton l-a numit pe Daniel Fried (foto), fost secretar de stat adjunct pentru afaceri europene, emisar insarcinat cu "intensificarea" eforturilor americane privind transferarea detinutilor de la Guantanamo, a anuntat un purtator de cuvant al Departamentului de Stat.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Asadar, 12 din cei 19 consilieri locali ai Mangaliei s-au intrunit, ieri, in sedinta extraordinara, cu toate ca inca de la inceputul intrunirii secretarul primariei, Daniel Vladescu, le-a expus motivele pentru care sedinta este nelegala.
Asta in conditiile in care Daniel Learciu (foto), propunerea PD-L pentru oficiul de la malul marii, a sustinut in data de 12 martie a. ... Pe de alta parte, Daniel Learciu a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca ieri, 26 martie a.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
Mai exact, daca pana acum cateva zile "poporul" vuia numele avocatului Daniel Learciu, propunerea PD-L pentru aceasta institutie, ca fiind viitorul sef al OCPI de la malul marii, cel care se va instala in biroul directorului este nimeni altul decat Stere Sponte (foto), fostul director.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Prezent la Baia Mare, fostul presedinte al ANAF, Daniel Chitoiu, a anuntat ca motiunea de cenzura initiata de PNL pe tema impozitului forfetar va fi prezentata luni, urmand ca miercuri sa fie supusa votului.
Theodor Stolojan este pe locul 17, fiind prezent numai in 87,50% dintre sesiunile plenare, Daniel Daianu (ALDE) este pe locul 19, cu 86,46%, pe locul 20, Adina Valean (ALDE), cu 86,27%, iar pe 22, Renate Weber (ALDE), cu 84,38%.
Potrivit pedelistului, actualul sef al SNLO, Daniel Burlan, va merge luni la Ministerul Economiei pentru a discuta impreuna cu ministrul Adriean Videanu un plan de redresare a companiei.
google-analytics.com