Cautare

1384 de rezultate pentru "daniel" (4.00 secunde)
Morar si Macovei nu onoreaza nici a doua invitatie a Comisiei de Abuzuri In alta ordine de idei, Monica Macovei si seful Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar au anuntat ca nu vor da curs nici de aceasta data invitatiei Comisiei de Abuzuri din Camera Deputatilor.
ßedinta nu a mai putut fi reluata nici la insistentele deputatului PD Daniel Buda, care i-a reprosat presedintei ca se poarta cu deputatii prezenti ca si "cu sclavii pe plantatie" si i-a propus o pauza de jumatate de ora pentru intregirea cvorumului.
(actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares.
Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire.
Evanghelia de astazi se refera in mod direct la taina Bisericii (Patriarhul Daniel). ... Caci exista o intelepciune a lucrarii Sale in viata noastra (Patriarhul Daniel).
Masura 3.5 - Silvicultura, de exemplu, speram ca va duce la impadurirea suprafetelor neproductive si la construirea si modernizarea drumurilor forestiere, precum si la investitii pentru imbunatatirea prelucrarii primare a lemnului", a declarat Daniel Popescu, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (fostul BRIPS) Oltenia.
Daniel Buzdugan trece prin momente triste, dupa ce a aflat ca o persoana draga lui s-a stins din viata in aceasta dimineata. ... Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", este mesajul sfasietor postat de Daniel Buzdugan.
Scrisoarea pe care i-a trimis-o lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, incepe prin a insera o declaratie a lui Daniel Morar, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie din Romania (DNA).
Presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, a anuntat ca in sesiunea din toamna va propune modificarea Legii 303 privind Statutul magistratilor, printr-un nou proiect de lege care prevede introducerea unor sanctiuni pecuniare pentru magistrati.
Daniel Gorgota a fost exclus din Partidul Democrat, in care ocupa functia de vicepresedinte. ... Daniel Gorgota a declarat insa ca peste 130 de membri participanti la sedinta de miercuri seara a Biroului Permanent au votat pentru ramanerea sa in partid, in timp ce 90 au votat pentru plecare.
"Intaiul pelerin al tarii", asa cum Mitro­politul Daniel al Moldovei si Buco­vinei l-a numit pe presedintele Traian Basescu(foto) , a participat sambata la liturghia oficiata cu ocazia sarba­toririi moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.
"Acest amestec inadmisibil al primarului Emil Boc si al deputatului Daniel Buda (care nu s-a delimitat) in dosarul 'Gazeta' se incearca sa fie musamalizat dupa ce presedintele PD s-a intalnit, in timpul anchetei penale, de mai multe ori cu ministrul Justitiei, doamna Monica Macovei", sustine Funar.
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Si presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, spera ca la nivel local Alianta D.A.
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat marti ca saptamana viitoare il va da in judecata pe seful DNA Daniel Morar pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, referindu-se la dosarul in care este invinuit, alaturi de George Copos si de fiica sa Camelia Voiculescu, pentru spalare de bani.
De asemenea, ei sunt nemultumiti de activitatea actualului director al Directiei de Transporturi din cadrul Senatului, Daniel Fadur. ... Memorandumul reclama, totodata, si situatia din cadrul Directiei de Transporturi, "ca urmare a lipsei de transparenta si a modului in care este manageriata Directia de catre directorul Daniel Fadur".
Norica Nicolai (PNL) si Radu Berceanu (PD) au fost alesi ieri, dupa al doilea vot, vicepresedinti ai Senatului, iar Daniel Ilusca (PNL) a fost desemnat in functia de chestor al acestei Camere a Parlamentului.
Afirmatiile facute de Taubman, dupa o discutie la DNA cu Daniel Morar, vizeaza necesitatea continuarii reformelor in justitie si anumite semne de intrebare ridicate la Washington cu privire la aceste reforme.
Schimbarea lui Daniel Morar de la sefia DNA este apreciata de comisarii europeni drept o masura care ar putea avea un impact negativ in lupta anticoruptie. ... Potrivit documentului, schimbarea lui Daniel Morar de la sefia DNA ar avea un impact negativ in lupta anticoruptie.
Daniel Apetrachioaie, Daniel Artimof, Nicusor Ciumacenco, George Cubasa, Sorin Enache, Zanfir Ilie, Ion Ionescu, Florin Popa si Lucretia Rosca. Lucrarile Conferintei Organizatiei Municipale PSD au fost conduse de vicepresedintele social-democrat Dan Nica.
Deputatul PNL Mihaita Calimente i-a cerut public vineri presedintelui Traian Basescu sa-i demita pe procurorii Daniel Morar si Doru Tulus, facandu-i pe cei doi responsabili pentru tranformarea DNA "intr-un instrument de politie politica ce actioneaza dupa ordine dictate chiar de la Cotroceni".
google-analytics.com