Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.05 secunde)
Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti a reusit sa comercializeze de la inceputul anului in curs pana in luna septembrie a.c.
Spre exemplu, Automobile Dacia, cel mai important producator autohton de automobile, si Renault - liderul vanzarilor la import, au demarat o campanie promotionala prin care vor oferi viitorilor proprietari reduceri cat valoarea taxei speciale de prima inmatriculare.
Dupa succesul modelelor Logan berlina si Logan MCV, Dacia isi continua innoirea gamei cu un vehicul utilitar, Logan VAN. ... Conceptul Logan aplicat la Vehiculul Utilitar Aparitia Logan VAN marcheaza innoirea completa a gamei Dacia, inclusiv in segmentul vehiculelor utilitare.
Dacia participa pentru a doua oara la Targul Auto de la Geneva, de data aceasta din postura de veritabil "varf de lance" al Grupului Renault- Nissan.
Chiar daca Redac Automobile Craiova nu începuse pâna marti eliberarea notelor de acceptare, cele 40 de automobile Dacia repartizate în program pentru judetul Dolj erau epuizate.
Automobile Dacia vrea sa angajeze anul viitor 600 de persoane, in domenii precum inginerie, calitate, IT, comercial, juridic, financiar, resurse umane si comunicare.
Va depinde de succesul modelului in Romania, a declarat Jacques Daniel, director comercial Dacia-Renault."Referitor la pret, dosarul se afla pe biroul meu. ... Tot in prima jumatatea a anului, Dacia isi va face debutul in tarile scandinave.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Administratia Fondului pentru Mediu a aprobat lista producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor autorizati care vor participa in 2008 la Programul "Rabla", cel mai mare numar de autoturisme fiind alocat marcilor Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki.Potrivit listei producatorilor, importatorilor si distribuitorilor autorizati, inscrisi in programul de stimulare a innoirii parcului auto national in 2008 si validati, in sedinta de vineri, a Comitetului de Avizare al Administratiei Fondului pentru Mediu, cel mai mare numar de autoturisme a fost aprobat pentru marcile Dacia, Daewoo, Hyundai, Opel, Chevrolet, Renault-Nissan si Suzuki - cate 3.199 de autoturisme.
Dacia ia în calcul introducerea de cutii de viteze automate pe gama Logan, însa o decizie concreta în acest sens va fi luata în momentul în care va exista cerere suficient de mare pentru aceasta dotare.
Dacia va extinde gama de motorizari cu un propulsor pe benzina de un litru, disponibil deja pe Sandero si Logan vandute in Brazilia, sub marca Renault, iar anumite modele vor fi echipate cu sistem de climatizare automat si cutie de viteze automata.
Dacia a lansat pe piata romaneasca ieri varianta restilizata a modelului Logan MCV (break), prezentata in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris, organizat la inceputul lunii octombrie, preturile acestuia pornind de la 8.400 de euro cu TVA pentru versiunea de baza.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, dupa vizita la Uzina Dacia Mioveni, ca o masura pentru iesirea din criza actuala, care afecteaza si domeniul auto, ar putea fi suspendarea temporara, pe sase luni, a taxei de inmatriculare pentru masinile noi, pe modelul Germaniei.
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
Uzina Vehicule Dacia va mari cadenta de fabricatie cu 140 vehicule/zi, de la 1. ... 340, incepand cu data de 15 iunie, ca urmare a programelor de relansare a pietelor auto si a cererii de automobile Dacia la export.
Modelul Logan MCV va avea, incepand de joi, 25 iunie, o noua versiune de echipare, Prestige, disponibila in variantele de motorizare pe benzina 1,6litri 16V si 105 cai putere si motorina, 1,5dci, 85 cai putere, se arata intr-un comunicat al Dacia.
In Germania, Dacia incepe sa ia locul Skodei, spre ingrijorarea celor de la Volkswagen, scrie Die Presse. ... Astfel, cei de la Volkswagen sunt tot mai nelinistiti de faptul ca Dacia este preferata in locul Skodei", scrie Capital, citand un articol din Die Presse.
Ei isi vor deschide operatiuni fie in fabrica, fie in jurul ei, fie vor aduce componentele auto de pe langa Pitesti, unde au deja fabricute, pentru ca multi dintre ei sunt si furnizori Dacia.
Noile modele vor tinti segmentul low-cost si ar putea fi comercializate sub brandul Dacia. ... Datsun va deveni submarca Nissan asa cum este Dacia pentru Renault, iar modelele Datsun ar putea fi comercializate sub marca Dacia. ... Modelele Dacia sunt comercializate in Rusia si America de Sud sub brandul Renault.
Cal. Vacaresti, Str. NervaTraian, Str. Traian, Bd. Dacia, Str. ... Dacia, Str. ... Dacia/Cal. ... Dacia, apoi pe traseul actual. Sursa: AmosNews
google-analytics.com