Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.04 secunde)
Dupa ce a fost prezentat in premiera saptamana trecuta la Salonul Auto de la Paris, noul model Dacia Logan Break a devenit motivul ingrijorarii unora dintre cei mai puternici producatori de automobile din Europa.
Din cauza importurilor masive de automobile second-hand, vanzarile de masini Dacia in piata interna ar putea scadea usor in 2007 fata de acest an, a declarat pentru The Money Channel FranÇois Fourmont, director general Dacia.
Logan Van a fost lansat oficial miercuri, 14 februarie, la sediul firmei Redac Automobile Craiova, dealer Renault si Dacia. A treia versiune de Logan, dupa berlina si break, Van inlocuieste venerabila Dacia pick-up si are o sarcina utila de 800 de kilograme.
Dacia a lansat azi modelul Logan berlina cu GPL, disponibil in versiunile Preference 1.4MPI si Laureate 1.4 MPI. ... Cele doua versiuni Logan GPL pot fi comandate, incepand din data de 22 mai, in toata reteaua de agenti autorizati Dacia, la preturi avantajoase:
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Traseul off-road din cadrul SIAB 2007 este cel mai mare si mai complex realizat vreodata în România, având peste 15.000 mp si doua grade de dificultate. De la Dacia la Lamborghini La SIAB au revenit marcile importate de Tiriac Auto, dar lipseste Peugeot. ... Dacia Logan Pick-up.
Dacia a lansat al patrulea model din gama Logan, modelul Pick-Up, care costa intre 7.250 euro si 9.300 euro, in functie de versiunea de motorizare.
Cu vanzari de peste 12.000 de unitati, modelul Dacia Logan a fost cel mai vandut model de import pe piata franceza in primele trei luni ale anului. ... Vanzarile Dacia au urcat cu 69% pe piata franceza in primele trei luni ale anului, pana la 12.217 masini.
La hotelul Dacia Sud din statiunea Mamaia au avut loc ieri lucrarile Consiliului National al Blocului National Sindical.
Productia nationala de autoturisme a crescut cu 6,1% iar cea de comerciale usoare a inregistrat o crestere de 46,7%, in special datorita modelului Dacia Logan (Van si Pick-up), cele 107.742 unitati reprezentand un nou nivel record al productiei.
Activitatea la uzina Dacia s-a oprit din dimineata zilei de joi, 20 noiembrie, pana in data de 7 decembrie. ... Cu toate acestea, angajatii de la Dacia care aveau contracte de munca pe perioada determinata vor ramane fara locuri de munca de la 1 ianuarie.
Presedintele Traian Basescu a spus, in data de 17 noiembrie, in timpul vizitei la uzinele Dacia Pitesti, ca a discutat cu conducerea uzinei "un set de masuri pe care noul guvern ar trebui sa il ia pentru a stimula productia la Dacia.
Dacia a consemnat o scadere de 16,4% in cele 30 de state in noiembrie, de la 17.561 de autoturisme noi inmatriculate la 14.678 de unitati.
Autoritatile trebuie sa sustina uzina Ford de la Craiova intr-o masura la fel de mare cum sprijina si fabricantul Dacia de la Mioveni, a afirmat sambata, la Craiova, presedintele Senatului, Mircea Geoana.„Senatul Romaniei a aprobat ordonanta de urgenta prin care se aproba o schema de ajutor de stat pentru Ford, ceea ce va permite acestei importante firme craiovene sa-si continue activitatea“, a anuntat Geoana.
În acelasi interval, brandul Dacia nu a scazut, ci a crescut cu 11,7 la suta.
Tribunalul Constanta a decis, miercuri seara, achitarea lui Sever Muresan (foto) si a lui Mircea Horia Hossu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material, uz de fals, folosirea creditului cu rea credinta si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii Bancii Dacia Felix.
492 de note de acceptare, peste o treime (38,5%) fiind pentru marca Dacia, a declarat, luni, purtatorul de cuvant la Ministerului Mediului, Dragos Nacuta. Marcile Dacia, Renault-Nissan, Hyundai, Opel si Chevrolet au primit cele mai mari cote in cadrul primei etape a programului Rabla, cate 1.
Producatorul Dacia a vandut pe piata interna in luna martie a acestui an 3.823 de autoturisme, in scadere cu 46,4% fata de numarul comercializat in martie 2008.
Inscrierile pentru Dacia Duster se pot face incepand din luna aprilie. Primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie, au declarat reprezentantii Automobile Dacia.
Dacia Duster are potentialul de a se vine bine pe piata din Germania si Franta. ... Duster va fi insa foarte bine vandut in Germania si Franta, care vor depasi ca volum Romania", spune Rafael Treguer, director de marketing al Renault si Dacia in Romania.
google-analytics.com