Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (2.59 secunde)
Pentru Dacia Logan, taxa de poluare este intre 363 si 774 de euro. ... Pentru a nu influenta vanzarile din acesta perioada, conducerea Dacia a hotarat sa plateasca taxa de poluare pentru toate masinile vandute pana la sfarsitul lunii.
Dacia Duster va fi produsa in Rusia sub numele Renault Duster. Productia de colectii CKD de Duster va incepe spre sfarsitul anului viitor, se arata intr-un comunicat al companiei franceze.
De asemenea, faptul ca multi furnizori ai Renault se afla in Romania pentru Dacia va cantari destul de mult. ... Un nou producator auto pe langa Dacia/Renault si Ford/Craiova va aduce mai multa mandrie decat business local, dar tot este ceva.
Cu aceeasi Dacia, domnule academician? - Am schimbat Dacia cu un Logan, pentru ca ma costa mai putin. Am norocul ca, la 5:30 cand plec eu, traficul este mai putin aglomerat.
Ponta a spus ca s-a luat aceasta decizie de catre conducerea Camerei deoarece "exista foarte multe amenzi contraventionale pentru cele 332 de Dacia Logan aflate in utilizarea birourilor parlamentare" si pentru ca "din septembrie va intra in vigoare noul Cod Rutier" cu alte prevederi privind suspendarea permiselor.
Daca ne uitam prin istoriile romane contestate de istoriografia romana, care povestesc despre retragerea aureliana, in urma careia s-au infiintat doua provincii sud-dunarene cu numele Dacia, ne apropiem de regiunea indicata de Kekaumenos la originea vlahilor.
E de notorietate faptul ca Necula a fost asociat cu Maricel Pacuraru, un controversat om de afaceri, si ca printre cei cu care s-a aliat pentru a face afaceri erau doi capi ai Politiei si chiar directorul Bancii Dacia Felix.
E de notorietate faptul ca Necula a fost asociat cu Maricel Pacuraru, un controversat om de afaceri, si ca printre cei cu care s-a aliat pentru a face afaceri erau doi capi ai Politiei si chiar directorul Bancii Dacia Felix.
Cealalta licitatie, pentru bulevardul Dacia-Decebal, este mai "tanara". ... Surse din cadrul municipalitatii sustin insa ca la inceputul saptamanii viitoare o sa se stie cu siguranta castigatorul licitatiei pentru modernizarea si reabilitarea strazilor Craiovei si probabil si cel al licitatiei pentru reabilitarea bulevardului Dacia-Decebal.
Contestatiile firmelor Tehnologica Radion si Euroconstruct Trading '98, prin care este atacat rezultatul licitatiei pentru modernizarea bulevardului Decebal - Dacia din Craiova, au fost respinse de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), ca nefondate, prin Decizia 1.346/132 din 8 aprilie.
Pe langa acestea, Politia Rutiera de la malul marii se mai poate "mandri" cu 17 Dacia Logan, din 2006, in cazul carora se aplica zicala: ... In plus, Serviciul Politiei Rutiere Constanta mai are in dotare o Dacia 1310.
"E foarte bine ca avem Dacia Logan, dar cu Dacia Logan nu vom avea niciodata salarii de 1. 500 de euro, pentru asta ar trebui sa facem Volkswagen Passat.
Cu o luna si jumatate inainte de expirarea termenului de constructie, lucrarile de modernizare a bulevardului Dacia-Decebal nu au ajuns pe unele tronsoane nici macar la 50%.
Daca nu cumparam noi produsele lor, sa nu mai cumpere nici ei Dacia. Una din pietele din Europa unde Dacia se vinde bine este chiar piata Germaniei.
Franta este al patrulea partener al Romaniei dar o firma romaneasca, Dacia, filiala a uneia franceze, Renault, este prima societate din Romania. ... Patroni care, fara indoiala, spera sa urmeze reusita Dacia-Renault.
Cei peste 300 de participanti s-au intrecut sa-si prezinte produsele in standurile amenajeze la complexurile Perla, Dacia, Select, Parc, Ovidiu, Victoria si Cleopatra. ... Amatorii de confectii textile se pot indrepta spre complexurile Cleopatra, Select, Parc, Dacia si Ovidiu.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT. ... La Brasov, aproape 1.000 de oameni s-au batut pe 113 autoturisme Logan, reprezentand cota singurului dealer Dacia acceptat in program.
Averea lui Maria Gyure Rotariuc mai cuprinde si doua autoturisme Dacia 1310 si Logan. ... Totodata, seful DSV mai detine un apartament de 120 mp in Satu Mare si doua autoturisme Dacia si VW.
Totodata, vanzarile au fost impulsionate de introducerea primei de casare, de campaniile promotionale, de investitiile dealerilor in publicitate si in infrastructura de vanzari si de cresterea capacitatii de productie la uzina Dacia in concordanta cu majorarea cererii pentru Logan.
chei de roti si filtre ulei care nu aveau nici un fel de etichete cu elemente de ideintificare si caracterizare si date referitoare la importator, produsele de exploatare auto tratament ulei si silicon de bord nu aveau traducerea elementelor de identificare si caracterizare si datele importatorului si certificatul de garantie care insotea produsul delco Dacia nu era complet cu toate elementele prevazute de HG 394 / 95.
google-analytics.com