Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.05 secunde)
Dacia lanseaza astazi in Romania o editie speciala si limitata denumita Black Line, care dispune, pe langa caracteristicile obisnuite ale modelelor de baza, de geamuri activate electric pe fata, inchidere centralizata sau directie asistata, tapiterii noi cu cusaturi negre, vizibile, volan captusit cu piele si sistem audio cu comenzi pe volan.
Pana in prezent, au decis sa-si deschida fabrici in Craiova furnizori care lucreaza si pentru uzinele Dacia de la Mioveni. ... Johnson Controls, furnizor Dacia In acest moment, Johnson Controls are trei fabrici in Romania deschise in apropierea uzinelor Dacia de la Mioveni, la Pitesti si Ploiesti.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti. ... Primii sunt parteneri traditionali si ai Dacia si au fabrici la Mioveni, Pitesti si Topoloveni.
Dacia Duster, primul SUV fabricat in Romania, a strans cele mai putine puncte dintre cele sapte modele calificate in finala acestei editii.
Dacia Lodgy intregeste podiumul de la Geneva Inca o apariție romaneasca la Geneva a fost Dacia Lodgy, model care va fi produs integral in Maroc.
Renault va investi in acest an peste 250 milioane de euro in Romania Grupul Renault, proprietarul Dacia, va investi in acest an peste 250 de milioane de euro in Romania, printre proiecte numarandu-se o linie robotizata de prese de mare tonaj, dublarea capacitatii turnatoriei de aluminiu si cresterea cu 30% a capacitatii de productie a cutiilor de viteze.
Unde suntem cu industria auto dupa 15 ani Dacia a ajuns un important jucator pe piata europeana la 14 ani de la preluarea marcii si a uzinei auto de la Mioveni de catre Grupul Renault.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia:
Ilie Cristescu, fost Rector al Universitătii Timisoara, care a evocat drumul romanilor spre Dacia, poetul acad.
Am adus opinci vechi, de 140 de ani, alte opinci sunt facute din cauciucuri de la o Dacia 1100 si opinci din al doilea Razboi Mondial!
Incepand din 1934 institutul a functionat intr-o cladire de pe Bulevardul Dacia nr. ... Cladirea Institutului Francez din Romania, situata pe Bulevardul Dacia nr.
unele sunt facute din cauciucuri de la o Dacia 1100, altele sunt din al doilea Razboi Mondial, dar are si opinci care se pot purta acum (si care costa intre 30 RON - 100 RON perechea).
La data de 31 august 2010, in jurul orei 00.15, Sectia 7 Politie a fost sesizata telefonic de Dispeceratul 112 - Sector 2 Politie, cu privire la faptul ca pe Aleea Capidava, sector 2, a avut loc o spargere, iar suspectii au parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia Papuc, culoare alba.
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Chitila, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Dacia 1304, condusa de E.
Bucurestii Noi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Dacia Logan, condus pe bd. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
Ilfov, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
„Consider ca nu este deloc o rusine sa mergi cu Dacia, indiferent daca esti parlamentar sau nu, insa sunt nemultumit de starea actualei Dacii primite de la Senat.
Uzina Dacia de la Mioveni a produs astazi autovehiculul cu numarul un milion. Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania.
google-analytics.com