Cautare

20766 de rezultate pentru "cum aflu credit la cartela telekom" (6.86 secunde)
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Cu toate ca pare imposibil, o locuinta cumparata astazi prin credit imobiliar va fi platita de cel putin trei ori în 30 de ani.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Nici persoanele care au contractat in trecut credite bancare cu dobanda fixa nu vor beneficia de reducerile substantiale ale dobanzilor de referinta ROBOR (la lei) si EURIBOR (la euro).
Ziare.com publica articolul "Cat te costa sa cumperi o masina noua si ieftina prin credit auto?", pe care il puteti citi in continuare. ... Solutia cea mai la indemana pentru achizitionarea unui autoturism nou este creditul auto, care se poate intinde si pana la 10 ani.
Faceti reclamatie scrisa la banca, la BNR, la Protectia Consumatorului si chiar actiune în instanta. ... În goana dupa lichiditati, bancile se împrumuta la dobânzi foarte mari, fie de la bancile-mama din strainatate, fie pe piata interbancara, si acorda apoi credite clientilor din tara.
Faceti reclamatie scrisa la banca, la BNR, la Protectia Consumatorului si chiar actiune în instanta. ... În goana dupa lichiditati, bancile se împrumuta la dobânzi foarte mari, fie de la bancile-mama din strainatate, fie pe piata interbancara, si acorda apoi credite clientilor din tara.
Persoanele care au credite in euro, cu dobanda variabila, in special la trei luni, se pot astepta la o crestere a ratelor bancare.
cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza): ... Pentru ca, intamplator, veneam de la o posta din Rahova, de unde ridicasem vreo 10 kg de carti, portofelul nu continea o suma insemnata de bani. ... Carte de Identitate, carduri bancare, permise la biblioteca scl. Faptele sunt asa cum urmeaza:
Prin majorarea perioadei maxime de creditare, la care se adauga si dobanzi mai mari pentru imprumuturile in valuta, romanii vor plati mai mult la banci.
Bancile comerciale ofera insa o gama variata de credite, a caror perioada de rambursare se poate intinde pana la 30 de ani.
Fermierii romani vor primi subventii la nivelul fermierilor europeni abia peste sapte ani, a declarat la sfarsitul acestei saptamani, la Galati Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii.
Persoanele fizice vor plati rate mai mari, dar dobanzi mai mici la imprumuturile de consum. ... Aflati din GdS cum va afecteaza/avantajeaza concret noul Regulament BNR, care limiteaza creditul de nevoi personale si creditul ipotecar in valute exotice.
Daca la sfarsit de an oamenii isi fac bilanturi, la inceput se apuca de economisit, printre altele, si pentru un concediu de vis.
In lumea afacerilor etica si siguranta nu sunt la ordinea zilei. ... Aceste dificultati provocate de creantele neincasate pot fi evitate, prin apelarea la solutii profesioniste, cum ar fi asigurarea de credit comercial.
La doar o saptamana dupa ce au adoptat noile masuri de "relaxare" a creditelor ipotecare, multe institutii bancare nu mai accepta drept garantii la imprumuturile cu ipoteca terenurile de nici un fel.
Ai un credit restant? ... Ordonanta care obliga bancile la transparenta a determinat tot mai multe unitati bancare sa dea publicitatii lista completa a comisioanelor percepute. ... La altele, nu denumirea comisionului ne-a atras atentia, ci suma perceputa, de multe ori procent din valoarea creditului.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Din cand in cand, cate o campanie de PR a bancilor comerciale ne asigura ca institutiile de credit acorda o importanta deosebita clientilor si ca relatia de incredere cu acestia constituie cheia succesului business-ului lor.
google-analytics.com