Cautare

2764 de rezultate pentru "cui apartine numaru de telefon 0314904177" (2.67 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a participat miercuri la o intalnire cu Liga Studentilor Social Democrati, unde a spus ca era "ingrijorat" pentru ca nu stia cui va lasa partidul dupa alegerea sa la Cotroceni, dar ca acum stie, si le-a spus tinerilor ca pot avea functii de responsabilitate in stat.
Scandalul de la sfarsitul saptamanii trecute, iscat la firma "Quadro Industries" SRL intre reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta si reprezentantii firmei mai-sus mentionate, are happy-end.
"Intr-una dintre noptile in care, colaborand cu Marin Preda, notam gandurile lui exprimate cu voce tare si din care alegeam ceea ce mi se parea cu adevarat fenomenal, pe marele prozator l-a apucat un naduf, l-a blocat imaginea unui scriitor contemporan care il injura dincolo de marginile esteticului si pe care Morometele ajunsese sa-l si urasca.
El a negat ca si-ar dori presedintia Senatului, precizand ca aceasta "smecherie" a fost promovata de catre Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, considera ca presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, nu poate lasa politica deoparte, pentru ca traieste din aceasta si are o indelungata experienta in acest sens. "Nu sunt adeptul ca Ion Iliescu trebuie sa puna politica in cui.
Noul partid ce se vrea unul de centru-stanga se va numi Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. ... A cui prosperitate? Al cui progres? Sunt intrebari la care o sa aflam raspunsul imediat dupa legalizarea partidului si primirea argintilor de catre membrii fondatori.
Nici primul-ministru Emil Boc, nici vreun alt membru al Guvernului nu a iesit in public sa explice care sunt urmarile masurilor economice anuntate de Presedinte. ... Cui ii pasa?
Theodor Stolojan nu vede utila schimbarea premierului Emil Boc Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a declarat, marti, la RFI, ca nu vede utila inlocuirea din functie a premierului Emil Boc din postul de prim-ministru.
Voxpublica.realitatea.net publica articolul lui Mihai Gotiu, intitulat "De ce au nevoie Traian Basescu, PDL si USL de Dan Diaconescu si Partidul Poporului. Cui ii e frica de un nou partid", pe care il puteti citi in continuare.
"Basescu interpreteaza fantasmagoric Constitutia" Cand spune ca USL nu are dreptul sa ajunga la putere chiar daca este votata de 50% din electorat, Basescu interpreteaza fantasmagoric Constitutia iar opozitia ar trebui sa clarifice public aceasta situatia absurda, prin convocarea celor mai buni juristi din Romania, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Cui foloseste comasarea alegerilor? Atunci cand nimeni nu mai credea ca principalele partide din coalitia de guvernare se mai pot pune de acord cu cele din opozitie asupra vreunui subiect, iata ca au aparut doua teme de consens:
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. Grupul PNL, singur, de doua ori mai mare decat ARD.
PSD are obligatia de a nu incremeni, are nevoie de un nou proiect politic Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a declarat marti ca este nevoie de un nou proiect politic care sa reprezinte un nou plan pentru Romania, apreciind ca partidul pe care il conduce "are obligatia de a nu incremeni intr-un singur proiect".
Cui foloseste demonizarea Parlamentului si a parlamentarilor?.
PNL produce in serie mostre de imbecilitate electorala. ... Sa-ti faci reclama ca esti cel mai bun, ca sa dovedesti cat esti de prost, tine tot de PNL.
Cui prodest? ... Ce il mana totusi pe Johannis sa se atarne de povestea asta cu legea gratierii si amnistiei? Sa nu va faceti iluzii ca il doare bidonul de grija ca-i scapa penalii?
La fiecare lansare a unui model de serie nemtii cad subit in depresie. ... Germanii de la Geiger au creat o versiune de Ford Mustang denumita simplu Ford Mustang GT 520. Insa nu-i nimic simplu la Mustangul preparat de GeigerCars.
In complicitate cu functionarii bancari, un oradean a reusit, in nici doi ani, sa scoata credite de un milion de euro, folosindu-se de semnatura a peste 100 de persoane, o buna parte fiind adolescenti.
Oamenii accepta sa renunte la cartea de munca pentru a-si pastra serviciul. În realitate, ei pot fi mai usor dati afara si nu mai au asigurari de sanatate, nici contributii pentru pensie.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
google-analytics.com