Cautare

2764 de rezultate pentru "cui apartine numaru de telefon 0314904177" (3.49 secunde)
01.02.2019 Escape Room / Scapa daca poti este un thriller psihologic despre sase oameni care nu se cunosc intre ei, dar care se confrunta cu o serie de situatii critice, imposibil de controlat si care trebuie fie sa-si puna mintea la contributie pentru a le depasi, fie sa moara.
29.11.2019 Regizoarea Elizabeth Banks se afla la carma productiei in care isi ia zborul o noua generatie de ingeri neinfricati ai lui Charlie.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
NATO: "Racheta apartine Ucrainei". ... "Racheta nu apartine Ucrainei". Zelenski: "Trebuie sa facem parte din ancheta. Trebuie sa fim corecti!"
Primaria se pregateste sa cumpere baza sportiva Constructorul, de peste sapte hectare, de la o batrana de 83 de ani, motivand ca vrea sa extinda parcul.
Subordonatii sai nu raspund la telefon, iar cei de la ANAF si Casa Nationala de Pensii spun ca nu au fost informati despre asa ceva.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
De ce s-a ajuns ca in sedinta de CJ sa pice 5 proiecte de hotariri? ... Dupa cum ati observat dumneavoastra la Drumuri si Poduri era un reprezentant al PNL, la Consproiect un reprezentant PC, iar la Parcul de Soft un reprezentant PNL. ... Ea primea telefon.
Presedintele Basescu i-a cerut, luni, intr-o scrisoare, ministrului interimar al Justitiei sa trimita Parchetului cererea sa de incepere a urmaririi penale in cazul celor opt fosti sau actuali demnitari, avertizandu-l ca daca refuza ar savarsi un abuz in serviciu, iar seful statului nu va ezita sa actioneze.
Ziua alegerilor a reprezentat pentru formatiunile politice un alt examen de rabdare si de nervi intinsi la maxim.
"Cred ca doua zile ar fi realist, pentru ca experienta a aratat si, mai ales, suntem intr-o perioada de vara si lumea merge mai greu, se mobilizeaza mai greu. ... Tot asa, tinand seama de nevoia de a asigura prezenta, s-a organizat pe doua zile si a fost foarte bine.
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp. ... *Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Inregistrarea convorbirilor dintre Sorin Ovidiu Vantu si diversi ziaristi, urmata de sifonarea in presa a transcrierilor respective, constituie unul dintre cele mai grave atentate la regulile democratice si drepturile fundamentale ale omului.
Romania Libera a publicat stenograme integrale in dosarul Vintu (pasaje nepreluate pana acum de presa), pe care le puteti citi in continuare.
google-analytics.com