Cautare

2764 de rezultate pentru "cui apartine numaru de telefon 0314904177" (7.92 secunde)
Daca e sa ne luam dupa declaratiile secretarului de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, vina pentru aceasta situatie apartine Partidului Conservator. ... Spun asta pentru ca pretul local de referinta a crescut de trei ori la solicitarea conducerii de la Electrocentrale.
Daca e sa ne luam dupa declaratiile secretarului de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, vina pentru aceasta situatie apartine Partidului Conservator. ... Spun asta pentru ca pretul local de referinta a crescut de trei ori la solicitarea conducerii de la Electrocentrale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca liderii partidului vor initia joi consultari cu celelalte formatiuni din Opozitie interesate de sprijinirea demersului de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
La solicitarea premierului Emil Boc, toate institutiile implicate, sunt verificate de Corpul de Control al Guvernului.
'Cui credeti ca apartin aceste expresii referitoare la presa din Romania: "moguli", "inveninarea competitiei electorale", "baraje de relatari ostile"? ... Desi nu sunteti departe de adevar, sigur veti gresi. Asta daca nu aveti de gand sa raspundeti cu Oxford Analytica.
Pericol de fractura in coalitie (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Viitoarea motiune de cenzura a USL ar putea fi castigatoare. ... Opozitia dispune oficial de 212 voturi, in timp ce, pentru adoptarea motiunii, sunt necesare 231.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi... ... Prin Rosca, Ponta i-a batut lui Antonescu un cui in talpa (Puterea) "Din neant, pe la mijlocul lunii mai, liberalul Sorin Rosca Stanescu a facut urmatoarea declaratie:
In cea de-a doua si ultima confruntare televizata dintre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014, dl Iohannis a facut urmatoarea afirmatie:
Prefectul judetului Olt, Daniel Sarpe, a anuntat ca pana in luna august se va incheia procesul de punere in posesie cu terenuri a celor indreptatiti de lege sa le primeasca.
El mai spune ca demersul respectiv, indiferent cui ii apartine, nu va avea niciun rezultat.
S-a platit un pret incredibil pentru Romania, respectiv 40 de milioane euro.
In prezent, una nu vrea sa mai auda de cealalta și e iar razboi la baioneta intre ele!
Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului. Un eveniment sarbatorit diferit de fiecare popor in parte, in functie de caracteristicile culturale ale fiecarei tari.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Imperiul amenintator Cu riscul de a fi taxat drept anti-american (e plina tara de idioti, asa ca...), trebuie spus clar un lucru: ... Restul investitiilor sunt mijloace de jaf, prin intermediul monedei lor, dolarul, care domina, deocamdata, lumea finantelor.
nu s-au livrat Suprasept si Thor la spitalul de arsi. Dupa ce a devenit oaia neagra a intregului sistem sanitar romanesc pentru o greseala care nu stim inca cui apartine, Hexi Pharma a fost acuzata astazi si de prostie:
Uneori atat de mult, incat sunt capabile de riscuri si sacrificii inimaginabile. ... Dar fiinta care ne creste in pantec, ne da sentimentul ca ne apartine, pentru ca, fara ajutorul trupului nostru (deocamdata), ea nu ar putea exista si veni pe lume.
Cam asa erau versurile unei manele de "succes” care a putut fi auzita pe toate posturile TV, prin toate microbuzele si taxiurile si bineinteles pe la toate balcoanele de prin blocuri.
Presedintele Traian Basescu a scapat ieri cu fata curata din scandalul legat de achizitia casei din Str.
Cu exceptia celor care o practica, politica nu se bucura de un renume prea bun in randul cetatenilor. Cea mai uzitata formula este cea conform careia este comparata cu o femeie de moravuri usoare, ca sa nu spunem curva de-a dreptul.
Desi legea interzice afisajul electoral in ziua alegerilor, mai ales in preajma sectiilor de votare, majoritatea celor prezenti la vot in cursul zilei de ieri a dat nas in nas cu fel de fel de afise care-i infatisau in toata splendoarea pe candidatii care s-au luptat fie pentru Primarie, pentru presedintia Consiliului Judetului, ori pe liste pentru Consiliul Local sau Consiliul Judetului.
google-analytics.com