Cautare

2764 de rezultate pentru "cui apartine numaru de telefon 0314904177" (8.11 secunde)
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra. - Ne-au invadat si nu ne mai putem lipsi de ele.
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: Magda Marincovici/mariustuca.ro) Tensiunea arteriala va putea fi masurata cu ajutorul unei aplicatii descarcate gratuit pe telefonul mobil de pe site-ul www.tensiuneamea.ro.
Vibrau peretii, trepidau candelabrele si noi, dai si lupta.Chiar daca trecuse de ora trei noaptea, paream inepuizabili. In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. Probabil ca-mi tiuiau urechile, dar ma cobor de pe masa si incep sa ma chiorasc in el.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Este un lucru stiut ca inainte de alegerile de anul trecut "atentiileā€ se duceau in visteria PSD.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin. ... - Dar ce, dom'le, viata mea a fost doar un sir baban de gagici?
Dupa cateva ore de dezbateri, timp in care au fost contestati unii candidati, parlamentarii au votat componenta noului Colegiu al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), membrii acestuia depunand juramantul in fata plenului celor doua camere ale Legislativului.
Viorel Dolha (Continuare) Dintre numele de ape din Transnistria amintim Tiligul, Ingul, Inguletul, Baraboi, Volosica, Balacliica, Berezan, Cuciurean, Tigheci, Putred, Soroca, Ocnita, Darla, Udici, Sahaidac (veche denumire pentru desaga), Moldovca, Busa, Tatrani, Humor, Merla, Usita etc.
In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti. Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros.
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Plenul Camerei nu a reusit ieri sa adopte proiectul de lege al conservatorilor, deoarece nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru adoptarea unei legi organice.
Presedinte interimar al Organizatiei Municipale a PRM Constanta si totodata candidat la functia de consilier municipal, Horia Caliminte a multumit membrilor de partid "pentru loialitatea de care a dat dovada", referindu-se in acest context la faptul ca "oamenii au strans randurile in jurul organizatiei, atat la nivel de municipiu, cat si la nivel de judet".
Activitatea din Primaria Eforie a intrat, incepand de ieri, in posesia documentului prin care este certificata ISO. ... Daca pana in prezent oricine putea depune o cerere la primarie, iar ea era notata intr-un registru, fiind eliberat un simplu bon cu numar, situatia se schimba de acum inainte.
google-analytics.com