Cautare

2519 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (2.91 secunde)
Pentru organizatiile mafiote, crima farmaceutica este la ora actuala un paradis din cauza lipsei legislatiei si a dificultatilor de coordonare , sublinia, in luna noiembrie, Aline Plancon, director adjunct al serviciului contrafacerea produselor de sanatate si crima farmaceutica al Interpol.
Dupa odioasa crima, Elena si-a continuat existenta fara niciun fel de remuscare. In anii care au urmat, ea a trait in concubinaj cu mai multi barbati, penultimul fiind un puscarias, Ioan P., cu care a locuit in aceeasi casa unde comisese crima.
La fiecare 16 minute un roman moare din cauza fumatului Arafat apreciaza ca schimbarea Legii antifumat ar fi o crima:
Astfel, procurorii, chiar daca dibuiesc o retea de crima organizata, nu au decat sa spere ca, patrunsi profund de regrete, mafiotii se vor prezenta spasiti in fata instantei si-si vor recunoaste faradelegile, cerand eventual pedeapsa maxima.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... Pe baza lor urmeaza sa se faca planurile index in vederea introducerii cadastrului general", a declarat Marian Popescu, inginer-sef in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. ... Pana ieri, insa, din cei cinci senatori de Dolj, doar pedistul Radu Berceanu si pesedistul Mircea Geoana depusesera declaratii modificate, semn ca pe langa activitatea de parlamentari acestia s-au ocupat si de finantele proprii.
În Dolj, organismul comun cuprinde cinci pedelisti si cinci pesedisti.
La ceremonie au mai participat presedintele PSD, Mircea Geoana, care este si presedinte al Senatului, presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, care indeplineste si functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi (PSD), si alti demnitari, senatori, deputati, fosti prefecti, dar si sefi ai institutiilor deconcentrate.În mod ironic, au luat parte la "ungerea" prefectului si unii conducatori de institutii pe care chiar PSD vrea sa-i schimbe.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, este nemultumit de organigrama institutiei pe care o conduce, inclusiv de faptul ca majoritatea structurilor au subordonare tripla - atat fata de prefect, cat si fata de cei doi subprefecti.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. ... Desi este sfarsitul lunii mai, ISJ Dolj nu are nici acum bugetul aprobat de Ministerul Educatiei, lucrand pe unul provizoriu.
Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au anuntat ieri ca se pregatesc de greva, pentru ca institutia angajatoare nu le-a platit integral in ultimele doua luni drepturile salariale.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Cladirea care va gazdui targurile si expozitiile Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj nu va fi terminata la timp, astfel ca institutia risca sa piarda finantarea europeana de 600.000 de euro.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine. Criza financiara se face simtita si la Prefectura Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Scandalul a iesit la iveala dupa ce Ministerul Finantelor a cerut Prefecturii Dolj printr-o adresa din februarie 2011 sa-i gaseasca pe vinovati, considerand ca responsabilii sunt in curtea ei. ... Practic, oficialii de la Bucuresti considera ca vinovati de condamnarea statului roman la CEDO sunt angajatii din Prefectura Dolj.
google-analytics.com