Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (3.18 secunde)
Candidatul PDL Bihor la Camera Deputatilor in colegiul 9 Oradea, Octavian Bot, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, daca va strange un numar mai mic de voturi decat contracandidatii sai, se va impusca in direct, intr-o emisiune televizata.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca nu va vota in Parlament niciun fel de guvern care va avea componenta liberala in structura sa si ca dupa votul din 30 noiembrie PSD si PD-L sunt indreptatite sa se considere castigatoare ale alegerilor.
Ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul UDMR Lakatos Péter a inceput deja sa isi ia in serios rolul de opozant al Guvernului incercand o analiza la rece a discrepantelor dintre promisiunile actualei coalitii din campania electorala si proiectele expuse in programul de guvernare adus la cunostinta opiniei publice de Emil Boc.
Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sambata intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, ca peste 350 de dosare depuse de primarii din tara, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea si infiintarea de parcuri sau spatii verzi, au fost gasite intre „chichineta si WC-ul de la etajul intai al ministerului“.
Ambele tari sunt state membre UE cu drepturi si libertati egale", a declarat Diaconescu la o conferinta de presa la Bruxelles, dupa intalnirea cu ministrii de externe UE.La o conferinta de presa sustinuta inaintea intalnirii ministrilor de externe, Frattini, raspunzand unui jurnalist care l-a intrebat ce garantii poate da ca nu vor mai veni romani infractori in Italia, subliniase ca nu autoritatile italiene sunt cele care trebuie sa dea garantii, ci Romania.În replica, Diaconescu a spus ca „prezumptia de nevinovatie face parte din principiile fundamentale ale statului de drept.
Rusia si Bulgaria au parafat marti documentele privind gazoductul South Stream si peste doua saptamani "vor semna documentul", a declarat premierul rus, Vladimir Putin (foto), la conferinta de presa organizata la finalul intrevederii cu premierul bulgar.
El a fost intrebat, intr-o conferinta de presa, daca un nivel al cheltuielilor similar cu cele din 2008 va putea acoperi nivelul salariilor profesorilor din decembrie anul trecut si a raspuns afirmativ.Ministrul finantelor a recunoscut ca prin rectificare a fost eliminata cresterea salariala de 5% programata pentru invatamant la inceputul anului.
Dupa ce negocierile la Dolj au fost blocate luni bune, reprezentantii celor doua partide au anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca au semnat acordul si si-au impartit functiile de conducere ale institutiilor deconcentrate.Presati de termenul impus prin Ordonanta nr.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare (foto), a facut senzatie ieri, inainte de conferinta de presa in cadrul careia Radu Babus, seful Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, mai avea un pic si-si turna, la propriu, cenusa pe cap.
Remus Cernea si-a lansat oficial, vineri, candidatura la Presedintia Romaniei, din partea Partidului Verde, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul acestei formatiuni politice.
Antonescu a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca nu vrea sa fie banuit ca foloseste logistica Senatului pentru a-si derula campania electorala la Presedintie.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Mircea Geoana, presedinte al Senatului Romaniei, a participat joi, 3 decembrie 2009, la conferinta "1989: anul care a schimbat lumea.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Bistrita-Nasaud, ca noua Constitutie va trebui sa prevada ca parlamentarii pot fi revocati din functie.
Senatorul PSD Dan Sova a sustinut o Conferinta de presa pe tema scandalului artificial de la Senat, provocat de senatorii PD-L, al carei transcript il puteti citi in continuare.
Mircea Geoana,Presedintele Senatului, a participat in perioada 26 - 28 martie, la conferinta "Brussels Forum 2010", eveniment organizat de German Marshall Fund of the United States.
Daca puterea actuala a dus la deplina maturitate viciile mostenite din comunism si crescute chiar pe teritoriul libertatii, datoria noastra este sa luam lucrurile de la capat, sa intelegem cu ce suntem si noi vinovati de situatia in care a ajuns astazi Romania, pentru ca suntem toti vinovati", a spus Antonescu, prezent la Conferinta Nationala a CSL.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata:
Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu si Neculai Ontanu sunt primii patru in ierarhia care va fi semioficializata la o conferinta extraordinara a UNPR, pana la consfintirea lor in functii, undeva in toamna.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a participat ieri la Conferinta judeteana a filialei locale.
google-analytics.com