Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (7.46 secunde)
Revenit vineri intr-o conferinta de presa despre care a marturisit ca i-a lipsit, Hasotti a vorbit despre pachetul de legi privind siguranta nationala, problemele Aliantei, chestiunea sefilor de servicii secrete si Omar Hayssam.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca ceea ce se intampla acum in Romania este jalnic.
In schimb, credem ca PNG a oferit presei locale si, deci, alegatorilor din judetul nostru, cea mai frumoasa conferinta de presa din acest an.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a avut la sfirsitul acestei saptamini o conferinta de presa atipica.
Conferinta extraordinara a PSD Galati, desfasurata in sala Teatrului Muzical, si-a stabilit prioritatile pentru Congresul National care va avea loc pe 10 decembrie. ... Liderii social-democrati au atacat apoi, in conferinta de presa, bugetul pregatit de Putere pentru anul 2007.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD Iasi, ca PNL "se va sparge", iar "Alianta portocalie va disparea fizic".
Peste o mie de liberali din judetul Constanta au participat sambata la Conferinta Teritoriala a Partidului National Liberal, reusind sa realizeze o adevarata demonstratie de forta politica, ca raspuns la tensiunile care au afectat partidul in ultimul timp.
Aproape in fiecare conferinta de presa, liderii celor doua partide, in frunte cu pesedistul Florin Carciumaru, respectiv pedistul Ionel Mantog, au lansat acuzatii la adresa adversarilor politici si au raspuns acuzatiilor care le-au fost aduse.
Indoiala lui Blaga Desi Emil Boc a declarat ca nu a primit nici o invitatie la discutii din partea liberalilor, dupa conferinta de presa de la Craiova democratii au plecat la negocieri, lucru confirmat de mai multi liberali, printre care si presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel, prezent la Craiova la Conferinta Asociatiei Municipiilor din Romania.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri la Conferinta extraordinara a PNL Bucuresti ca nu doreste ca Romania sa devina "o republica bananiera", sustinand ca Traian Basescu este "un demagog".
"Nu stim daca e legal sa distribuim pe strada aceasta publicatie, astfel incat o punem la dispozitia membrilor nostri numai la sediul partidului", a declarat, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD Oradea, Dan Matei.
Pardau a spus, intr-o conferinta de presa, ca cele doua organizatii sucevene urmeaza sa stabileasca o periodicitate a intalnirilor pentru a face opozitie la actuala guvernare PNL-UDMR si vor actiona impreuna in campaniile electorale viitoare.
Nu excludem sustinerea lui Klaus Johannis pentru Primaria Sibiu, ce exlcudem alierea cu alte partide pentru gasirea unui singur contracandidat", a declarat, intr-o conferinta de presa, Nicolae Neagu.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
Deputatul liberal Emil Strunga a participat, alaturi de deputatul galatean Petru Lificiu, la a doua conferinta internationala pentru energii regenerabile, care a avut loc la Bonn, in perioada 19-21 noiembrie.
Ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca va renunta la functie si a promis ca atunci cand "aceasta inscenare ridicola va lua sfarsit" se va intoarce pentru a continua reforma in justitie.
Senatorul de Olt Marin Bobes, care in decembrie a trecut de la PD la PSD, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca alti 2.000 de membri ai PD-L, din 18 organizatii locale au parasit organizatiile si s-au inscris in PSD.
Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi. ... La conferinta de la Cluj, Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana, prezent in sala, ca se bucura ca acesta a recunoscut meritele ardelenilor social-democrati.
Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi. ... La conferinta de la Cluj, Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana, prezent in sala, ca se bucura ca acesta a recunoscut meritele ardelenilor social-democrati.
Anuntul a fost facut marti de catre viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, intr-o conferinta de presa. In aceeasi conferinta si primarul conservator Gheorghe Ile PC a spus ca atat el, cat si consilierii locali, vor trece la PDL dupa expirarea mandatului.
google-analytics.com